Valve: Half-Life 3 Geleceğini Söyleyen e-Posta Sahte

Valve News Network'un yayınladığı video ile birlikte Half-Life 3'ün beş yıl içinde geleceğine dair bir beklenti oluşmuştu. Fakat Valve'ın bu umutları kırması uzun sürmedi.


Oyun dünyası şu ana kadar pek çok üst düzey kaliteye sahip oyun gördü. Ancak özellikle oyuncuların bitmek bilmeyen isteği nedeni ile Half-Life 3 hakkındaki söylentilerin sonu bir türlü gelmek bilmedi. Oyuncuların sürekli olarak bir Half-Life 3 beklentisinde olması, trollerin radarına girmelerine neden oluyor.

Half-Life serisinin yaratıcısı olan Valve’ın resmi YouTube kanalı olan Valve News Network, zaman zaman Valve ile hayranları arasındaki otantik konuşmaların görüntülerini paylaşmaktadır. Fakat Valve News Network tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video, Half-Life 3 bekleyenleri fazlasıyla heyecanlandırmıştı.

Video, “Ölmeden önce yeni bir Half-Life oyunu oynayabilecek miyim?” diyen bir Valve hayranının, “Önümüzdeki 5 yıl içinde ölme” şeklinde bir yanıt aldığını gösteriyordu. Mesajın böylesine açık oluşu, Valve’ın önümüzdeki 5 yıl içinde Half-Life 3’ü piyasaya sunacağı şeklinde yorumlandı.

Bununla birlikte Valve, Half-Life 3 bekleyenleri umutlandıran e-postanın kendilerine ait olmadığını onayladı. Bu gelişmenin ardından Valve News Network, oyuncularda büyük bir heyecana neden olan videoyu YouTube’dan kaldırdı. Böylece Half-Life 3 bekleyenlerin hayalleri fazla uzun sürmeden yıkılmış oldu.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021
PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021

Dünyanın en popüler oyunu unvanını mobil tarafında bir müddettir kayıp yaşayan PUBG Mobile, Tencent nedeniyle suskun günler geçiriyor. PUBG Mobile 2 ile Tencent’e yapılan baskılar ve...

Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Aleti Çıkardı
Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Aleti Çıkardı

Oyun ekipmanlarıyla tanınan Razer, oyun odaklı telefonu Razer Phone 2 için kablosuz şarj aleti çıkardı. ...

Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması
Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması

Televizyon, daha kullanıcı dostu bir yayıncılık anlayışına sahip olan internet platformlarına yerini bırakmak üzere. Peki kullanıcıların içerikleri izleme alışkanlıkları ne...