Steam Fiyatı Toplam 23 TL Olan İki Oyun Ücretsiz Oldu

Steam kütüphanenizi ücretsiz bir şekilde genişletmenin tam vakti. Steam'de toplam 23 TL'ye satılan Divide By Sheep ve Fearless Fantasy, kısa süreliğine ücretsiz oldu.


Bir oyunun en güzel hali, ücretsiz olduğu halidir. Victor Solodilov ve Denis Novikov tarafından geliştirilen bağımsız bir yapım olan Divide By Sheep ve Enter Skies tarafından geliştirilen Fearless Fantasy, an itibarıyla Steam’de ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Temmuz 2015 çıkışlı bir oyun olan Divide By Sheep, tek oyunculu modda oynanabilen, macera odaklı bir basit eğlence oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mayıs 2014 çıkışlı olan Fearless Fantasy ise aksiyon ve macera severler için geliştirilmiş basit ama güzel denebilecek bir RPG oyunu.

Şu ana kadar Divide By Sheep 10 TL, Fearless Fantasy ise 13 TL fiyat etiketiyle oyunculara sunuluyordu. Bugüne geldiğimizde ise her iki oyunu da ücretsiz bir şekilde Steam kütüphanenize eklemeniz mümkün. Divide By Sheep’in mağaza sayfasına ulaşmak için buraya, Fearless Fantasy’nin mağaza sayfasına ulaşmak için de buraya tıklayabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




IBM: Yapay Zeka, Yaratıcı İnsanlara Olan İhtiyacı Artıracak
IBM: Yapay Zeka, Yaratıcı İnsanlara Olan İhtiyacı Artıracak

Yapay zeka hakkındaki genel kanı, insan çalışanlara olan ihtiyacı azaltacağı yönünde; ancak IBM ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) tarafından yapılan bir araştırma, resmedilen...

Dünyanın en sevilen RPG Oyunları : 2020 Önerileri 2021
Dünyanın en sevilen RPG Oyunları : 2020 Önerileri 2021

RPG Türü oyunlar eskiye kıyasla daha az oyuncuya hitap etse de hala binlerce insanın severek oynadığı oyun türlerinin arasında bulunuyor. Şu dönemde MOBA, Battlegrounds, Fps ve MMORPG ...

İnternette En Özgür Ülkeler Belli Oldu
İnternette En Özgür Ülkeler Belli Oldu

Freedom House, internet özgürlüğü konusunda ülkeleri özgür, kısmen özgür ve özgür değil olarak sıraladı. Peki Türkiye internet konusunda özgür bir ülke mi? ...