Firefox 70 Güncellemesi, Karanlık Modla Birlikte Geldi

Karanlık mod modasına Mozilla Firefox da uydu. Popüler internet tarayıcısının yeni sürümüyle gelen özellik, tıpkı iOS 13 gibi cihazınızın ayarları ile entegre bir şekilde çalışıyor.


Mozilla Firefox 70, bugün itibarıyla desteklenen tüm platformda indirmeye sunuldu. Yeni karanlık mod desteğiyle öne çıkan güncelleme, kullanıcılara tasarım anlamında çok daha etkili ve işlevsel bir tarayıcı deneyimi sunuyor. 

Bununla birlikte, karanlık mod özelliğinin manuel olarak ayarlanamadığını söylemekte fayda var. Bunun yerine bilgisayarınızın sistem ayarlarını izleyen Mozilla Firefox 70, Windows 10’da karanlık modu kullandığınız takdirde aynı temayı otomatik olarak etkinleştiriyor. Aynı şekilde sistem ayarlarınızdan karanlık modu devre dışı bıraktığınızda ise uygulama klasik moda geri dönüyor.

mozilla 70

Windows 10’daki karanlık mod seçeneğine, Windows Ayarları > Kişiselleştirme > Renkler > Renginizi Seçin > Koyu adımlarını izleyerek ulaşabilirsiniz. Bu yaklaşım, Firefox'un büyük rakibi Google Chrome da dahil olmak üzere diğer pek çok mobil uygulama tarafından da benimseniyor. Buna rağmen, karanlık modun Windows 10 ayarlarından bağımsız olmaması bazı kullanıcıların canını sıkabilir.

mozilla

Mozilla Firefox 70 sürümündeki yeni karanlık tema, önceki sürümlerden önemli ölçüde farklı. Diğer versiyonun aksine, menü, sayfalar, ayarlar, indirmeler ve diğer bölümler, tam anlamıyla karanlık moda kavuşmuş durumda. Bu, hem daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlıyor hem de uygulamadaki tutarlılığı artırıyor. Öte yandan uzantı menüleri şimdilik standart temayı kullanıyor; ancak eklenti geliştiricilerin Firefox'taki görsel iyileştirmelerle yakın zamanda uyum sağlayacağını tahmin ediyoruz. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




OnePlus 8/8 Pro, bir dizi optimizasyonla OxygenOS Açık Beta 6 güncellemesini edinin 2021
OnePlus 8/8 Pro, bir dizi optimizasyonla OxygenOS Açık Beta 6 güncellemesini edinin 2021

OnePlus 8 ve Pro OnePlus 8 Android 10 tabanlı OxygenOS 10. akıllı telefonlar ile 2020 seneyin ilk yarısında başlatılmıştır sonradan edildi OxygenOS 11 aktüellendi dayalı Android...

Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra, Kamera Özellikleriyle Birlikte Canlı Bir Görüntüde Sızıyor
Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra, Kamera Özellikleriyle Birlikte Canlı Bir Görüntüde Sızıyor

Galaxy S21 serisi, akıllı telefon dünyasında bir sonraki büyük lansman olacak. Üçlünün Ocak ayı ortasında duyurulması bekleniyor. Bunun öncesinde, son birkaç gün içinde birçok kez...

Twitter mavi tik başvurularının incelenme tarihini açıkladı! 2020
Twitter mavi tik başvurularının incelenme tarihini açıkladı! 2020

Sosyal medyadaki belli popüleriteye sahip bir hayli insan “mavi tik” olarak adlandırılan doğrulama rozetlerini almak için müracaat yapıyor. Mavi tik sayesinde bir hesabın o kişiye ait...