Nokia 8'e Ve Nokia 6'ya Android Pie Geliyor

Nokia 8'lerin neredeyse tamamı Android Pie güncellemesini almış olsa da güncelleme Hindistan'da yayınlanmamıştı. Şirketin CPO'su Juho Sarvikas, Nokia 8'in ve Nokia 6'nın önümüzdeki hafta güncellemeyi alacağını açıkladı.


Nokia 8, 2018 Aralık ayında Android Pie güncellemesini almıştı. Güncellemeyi almayan tek ülke olan Hindistan'a da önümüzdeki hafta güncellemenin geleceği duyuruldu.

"Takımımız güncellemeyi haftaya yetiştirmek için çalışıyor. MWC'den önce yayınlamayı planlıyoruz ancak o zamana kadar istediğimiz düzeye gelmezse erteleyebiliriz. Üzerinde çalıştığımıza ve neredeyse bittiğine emin olabilirsiniz."

HMD Global'in CPO'su Juho Sarvikas, Android Pie güncellemesini almayan Nokia 8'lerin önümüzdeki hafta güncellemeyi alacağını bugün attığı tweet ile duyurdu. Buna ek olarak, Nokia 6'nın da önümüzdeki hafta güncellemeyi alacağı belirtildi.

Juho Sarvikas, herhangi bir aksilik veya çıkıştan önce bir sorunla karşılaşılırsa diye güncellemenin ertelenme olasılığını da eklemeyi unutmadı. Yine de gecikmemesini umuyoruz. Gecikse bile kullanıcıların şikayet etmesine gerek yok çünkü şirketin yayınladığı takvime göre birkaç haftalık gecikmeler normal görünüyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




CS: GO ve PUBG'de Daha İyi Ses Kasmak İçin Ne Yapmak Gerek?
CS: GO ve PUBG'de Daha İyi Ses Kasmak İçin Ne Yapmak Gerek?

İçerisinde karşılıklı çatışma bulunan oyunlarda rakibe fark ettirmeden bitirici hamleyi yapmak fazlasıyla önemli. Peki rakiplerin nerede olduğunu nasıl anlayabiliriz? ...

Yapay Zeka Mühendisi Ne İş Yapar?
Yapay Zeka Mühendisi Ne İş Yapar?

Son yıllarda "yapay zeka" kavramını duymamış olmanız mümkün değil. Önümüzdeki yıl itibariyle ilk öğrencilerini almaya başlayacak Yapay Zeka Mühendisliği bölümünü ve...

League of Legends'ın 9.11 Yama Notları Yayınlandı
League of Legends'ın 9.11 Yama Notları Yayınlandı

Bir efsane haline gelen League of Legends'ın 9.11 güncelleştirmesinin notları yayınlandı. Kullanıcılara sunulacak olan güncelleştirme ile oyuna yeni bir kahraman gelmedi ancak mevcut...