NBA 2K20'nin Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Basketbol oyunu deyince ilk akla gelen seri olan 2K tarafından geliştirilen NBA 2K20'nin kapağında yer alan isimler ve çıkış tarihi kesinleşti.


2K, resmi olarak NBA 2K20'nin kapağında bulunacak olan sporcuları açıklayarak söylentileri doğruladı. NBA 2K20 Legend Edition'ın kapağında Dwayne Wade'in olmasına karar veren 2K, Standard Edition ve Deluxe Edition'da Anthony Davis'e yer verecek.

Wade'in 2K kapağında bulunması, başarılı basketçinin sezon sonunda spor kariyerini sonlandırma kararıyla neredeyse kesinleşmişti. Anthony Davis ise NBA 2K16'dan sonra ikinci kez 2K'nın kapağında yer alacak.

Üç sürüm için de kapak sporcularını açıklayan 2K, aynı zamanda oyunun ne zaman çıkacağına dair de açıklamalarda da bulundu. Basketbol denince akla gelen ilk oyun olan NBA 2K20, 6 Eylül 2019 tarihinde hayranlarıyla buluşacak.

Oyunun ilk bakış videosuna aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Spotify: Adblock Kullanırsanız Ban Yersiniz
Spotify: Adblock Kullanırsanız Ban Yersiniz

Spotify, geçtiğimiz perşembe günü güncellediği topluluk kurallarıyla oldukça enteresan bir karara imza attı. ...

İyi ki Zamanında Almışım Diyeceğiniz 5 İlginç Ürün
İyi ki Zamanında Almışım Diyeceğiniz 5 İlginç Ürün

Farklı zamanlarda farklı cihazlara veya ürünlere ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu haberimizde "İyi ki almışım" dedirtecek 5 ürünü inceleyeceğiz. ...

TÜV Rheinland Sertifikası, Galaxy A02’nin 5.000 mAh Bataryaya Sahip Olduğunu Ortaya Koyuyor
TÜV Rheinland Sertifikası, Galaxy A02’nin 5.000 mAh Bataryaya Sahip Olduğunu Ortaya Koyuyor

Samsung’un iki bütçe cihazı , Galaxy A02 ve Galaxy M02 üzerinde çalıştığı ifade ediyor . Bunların arasında Galaxy A02, Bluetooth SIG, FCC, NBTC gibi çeşitli sertifikalara...