BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

BİM'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 13 Eylül 2019 - 20 Eylül 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam kayda değer 5 ürün bulunuyor. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Polosmart bluetooth kulaklık oldu.


BİM mağaza zinciri, her hafta sunduğu avantajlı ürünlerin fiyatlarıyla birlikte yer aldığı bir aktüel katalog yayınlıyor. Biz de sizin için bu katalogda yer alan teknolojik ürünleri seçiyor ve listeliyoruz. Akıllı telefon, tablet, powerbank, Bluetooth kulaklık, USB bellek ve daha pek çok ürünü bu listemizi takip ederek uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

30 Ağustos 2019 - 6 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli olacak BİM Aktüel sayısında, toplamda 3 ürün ve aksesuar bulunuyor. O ürünler şu şekilde:

BİM Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Huawei Y5

  • BİM Aktüel fiyatı: 879 TL

Huawei'nin 5.7 inçlik ekrana sahip telefonu daha çok giriş seviyesi olarak kabul edilebilir. Arkasında 13 MP önünde ise 5 MP kamera bulunan telefon MediaTek'in Helio A22 işlemcisinden güç alıyor. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı seçeneğine sahip olan aklıllı telefon günlük kullanımlar için kabul edilebilir bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. 

SanDisk 32 GB OTG 3.0 USB Bellek

  • BİM Aktüel fiyatı: 49,90 TL

Okulların da başlamasıyla her yerde kullanabileceğiniz bir taşınabilir depolama birimi çok işinize yarayacaktır. Büyük harici diskleri her bilgisayara takamadığımızdan dolayı küçük flash bellekler çoğu zaman ihtiyacımızı karşılıyor. Önümüzdeki hafta BİM'de yer alan OTG destekli 32 GB flash bellek ise adeta bu için yaratılmış gibi. OTG desteği sayesinde hem telefona hem bilgisayara bağlayabildiğiniz bu cihaz 32 GB depolama alanı ile hem büyük dosyaları depolayabilecek hem de USB 3.0 ile bu işlemi hızlı bir şekilde yapacak.

Lightning Kablo 1.2 m Apple Lisanslı

  • BİM Aktüel fiyatı: 29,90 TL

Apple lisanslı ürünlerin fiyatlarını az çok biliyoruz. BİM, iPhone kullanıcılarını rahatlatacak bir fiyatla Apple lisanslı kablo satıyor. 1.2 metre boyutuna sahip kablo, hayatınızı kurtarabilir.

Mikrofonlu Stereo Kulaklık

  • BİM Aktüel fiyatı: 14,90 TL

Herhangi bir marka ya da modeli olmayan bu kulaklık, ses olarak muhtemelen çok yüksek bir performans sunmayacaktır. Ancak günü kurtarmak açısından alınabilir. 

PoloSmart Sese Duyarlı Led Gözlük

  • BİM Aktüel fiyatı: 39,90 TL

Sese duyarlı olduğu söylenen bu gözlüğün tam olarak ne işe yaradığını bilmiyoruz. Ne kadar kullanışlı olduğu da tartışılır, ancak 150 mAh bataryasının şarj edilebilir olması ve tek şarjla 6 saat çalışma süresi sunması ilgimizi çekmedi değil.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi okulların açılmasına oldukça kısa bir süre kaldığından, BİM mağazalarında bu hafta içerisinde birçok okul ürününü uygun fiyattan bulabilirsiniz. Bütün ürünleri incelemek için BİM'in resmi aktüel sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Windows 7 Kullanıcılarının Windows 10'a Geçiş Hızı Arttı
Windows 7 Kullanıcılarının Windows 10'a Geçiş Hızı Arttı

Microsoft'un en başarılı işletim sistemlerinden biri olan Windows 7'nin yazılım desteği, bilindiği gibi 2020'de sonlanıyor. Yazılım desteğinden mahrum kalmak istemeyen kullanıcılar,...

Instagram, TBT’yi Yeni Bir Mod Haline Getirdi
Instagram, TBT’yi Yeni Bir Mod Haline Getirdi

Instagram, Throwback Thursday'i (TBT) nihayet resmi bir özelliğe dönüştürdü. Özellik şimdilik daha önceki günlerde paylaşılan bir özelliğin “Bu Günde” şeklinde paylaşılması...

Samsung Galaxy S10'a Ait En Net Fotoğraflar Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10'a Ait En Net Fotoğraflar Ortaya Çıktı

AllAboutSamsung, Galaxy S10 amiral gemilerinin prototiplerine ait fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflar, cihazın tüm tasarım özelliklerini açık bir şekilde gösteriyor. ...