Playstore, En Popüler Yerli PC Oyunlarını %50 İndirimle Sunu

Türk Telekom, Playstore aracılığıyla önemli yerli yapımlarda %58'e varan indirimler yaptı. Sömestr tatiline özel indirimler, 6 gün daha sürecek.


Playstore'un oyunculara özel kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Sömestr tatiline özel kampanyasında son 6 güne girilirken, Türk yapımı oyunlarda da büyük bir kampanya yapıldı.

Liste oldukça kabarık. Özellikle hem Türkiye'de hem dünyada çok büyük bir hayran kitlesi bulunan Mount & Blade serisinin iki oyunu, koleksiyoner sürümü ve son dönem Türk yapımı oyunlar arasında en başarılılarından biri olan No70: Eye of Basir, listede en çok dikkat çeken oyunlar olarak göze çarpıyorlar.

Toplam 6 gün daha sürecek olan kampanyada, Türk Telekom abonelerinin evde internet faturasına 12 taksit imkanı ile satın alabilme imkanı da bulunuyor. Buna karşın mobil ödeme ya da kredi kartı seçenekleri ile de alım yapabiliyorsunuz. İndirim için son tarih ise sömestr tatilinin son bulacağı 4 Şubat.

Oyunları incelemek ve satın almak isteyenler buraya tıklayabilirler.




Samsung, Türkiye’de Android 11 OneUI 3 güncellemesi sundu 2020
Samsung, Türkiye’de Android 11 OneUI 3 güncellemesi sundu 2020

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına aktüelleme sağlamayı sürdürüyor. Samsung, son olarak Türkiye’de kullanıcılarına Android 11 OneUI 3 aktüellemesi sundu. Samsung...

Huawei Mate 30 Pro'yu Gösteren İlk Poster Ortaya Çıktı
Huawei Mate 30 Pro'yu Gösteren İlk Poster Ortaya Çıktı

Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından Weibo'da ortaya çıkan bir görsel, Huawei Mate 30 Pro'nun genel tasarımını ve bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Görsele göre Huawei Mate 30...

Apple, Susam Sokağı'yla Çocuklara Kodlamayı Öğretecek
Apple, Susam Sokağı'yla Çocuklara Kodlamayı Öğretecek

Bugün düzenlediği "Gösteri Zamanı" etkinliğiyle Apple, çocuklara yönelik yeni çalışmasını da duyurdu. ...