Fitbit, Çocuklara Yönelik Akıllı Bileklik Tanıtacak

Yeni ortaya çıkan Fitbit modellerinde oldukça renkli detaylar var.


Fitbit'in yeni modeli ile ilgili gelen bilgilerde, oldukça renkli görüntülere rastlamak mümkün. Bu renkli görüntülerde çocuk dostu bir spor izleyicisi izlenimi alabilirsiniz. Giyilebilir cihaz; kırmızı, mavi ve sarı gibi daha birçok ayrıntılı renge de sahip.

Fitbit'in yeni modellerinden bazıları çocuklara yönelik olacak

Bu yeni cihazın suya dayanıklılık ve çocuklara yönelik bazı özellikler içermesi de muhtemel olarak görülüyor. Genel olarak daha genç bir kitleye yönelik olduğundan, diğer Fitbit fitness takipçilerinden ucuz olması beklentisi de oluşuyor. 

 

Şirketin Inspire ve Inspire HR modelleri, daha çok sağlık takibi amaçlı kullanıma yönelik. Bu yeni modeller ise çocuklar için birebir olacak. Fitbit'in çocuklara yönelik yeni akıllı bilekliklerinin, 2019'un 2. çeyreğinden sonra tanıtılması bekleniyor.




Firefox Eklentileri, Bir Aksaklık Nedeniyle Çalışmıyor
Firefox Eklentileri, Bir Aksaklık Nedeniyle Çalışmıyor

Dün gece yarısından sonra Firefox kullanıcıları tarafından, eklentilerin çalışmasını engelleyen bir sorun rapor edildi. ...

Apex Legends'a Yeni Antrenman ve Duo Modu Geldi
Apex Legends'a Yeni Antrenman ve Duo Modu Geldi

Apex Legends yeni 3.1 güncellemesiyle antrenman modu, sınırlı süreli duo modu, silah ve karakter dengelemeleri gibi değişiklikler aldı. Ayrıca Cadılar Bayramı temalı Fight or Fright...

Yüz Tanıma İçin Yüzün Tamamına İhtiyaç Yok
Yüz Tanıma İçin Yüzün Tamamına İhtiyaç Yok

Yüzün yarısı algılansa bile yüz tanıma teknolojisinin başarılı bir şekilde çalışabileceği sonucuna varıldı. ...