Google Asistan'a Karanlık Mod Geliyor

Karanlık Mod son zamanların modası. Özellikle mobil tarafta göz konforunu sağlamak için renklerin olabildiğince koyulaştırılması, Google geliştiricilerinin de dikkatini çekiyor. YouTube'a ve Android'in kendisine de karanlık modu getiren yazılım devi, şimdi de aynısını Google Asistan için planlıyor.


Birkaç saat önce yayınlanan Google uygulamasının betasının da onayladığı üzere karanlık mod Google Asistan'a geliyor. Kullanıcılar güç tasarrufu modunu açtıklarında ya da cihazın ayarlarında karanlık mod sürekli açık olacak şekilde seçilmişse, Asistan da buna uygun olarak koyu renkte kartlar gösteriyor.

9.5 sürümündeki karanlık mod, hava durumundan uçuş saatlerine kadar tüm Google Asistan sonuçlarına uygulanıyor. Önceki arama sonuçlarına baktığınızda da koyu renklerin benimsendiğini görebiliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yuvarlatılmış kenarlar da elbette burada da mevcut.

  

Fotoğraflardan da anlaşılabileceği üzere bu mod hala geliştirilme aşamasında. Sonuçların arka planı karanlık moddayken, bunun dışında kalan alan standart şekilde gösteriliyor. Stabil güncelleme yayınlandığında bu durumun çözüleceğinden ise emin olmamamız için herhangi bir sebebimiz yok.




Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021
Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021

Framework , yükseltilebilir ve onarılabilir bir dizüstü bilgisayar tanıttı ve Framework, San Franciso’da heyetti. Framework Dizüstü Bilgisayar, 13,5 “ekran boyutuyla hem ince hem de...

PS5 ve Xbox Series X’in en pahalı satıldığı ülkeler 2020
PS5 ve Xbox Series X’in en pahalı satıldığı ülkeler 2020

Microsoft’un geçtiğimiz haftalarda yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X modelini ülkemizde satışa çıkarmasının hemen peşinden, Sony’nin oyun canavarı PlayStation 5 de Türkiye’ye...