Samsung Türkiye, Galaxy Fold İçin Ön Kayıt Toplamaya Başladı

Samsung Türkiye, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold için ürün sayfasını yayımladı ve cihazın ön kayıtlarını başlattı.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold’u şubat ayının sonlarında gün yüzüne çıkardı. Cihazın lansmanı yaklaşık 2 ay önce gerçekleştirilmiş olsa da resmi olarak hala satışa sunulmuş değil. Dahası, Galaxy Fold’un Türkiye fiyatı dahi henüz bilinmiyor.

Samsung Türkiye, Galaxy Fold’un ürün sayfasını oluşturmuş durumda. Buraya tıklayarak ziyaret edebileceğiniz Galaxy Fold ürün sayfasında cihazın tasarım, deneyim, kamera, performans ve aksesuarları hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Galaxy Fold ön siparişe açılır açılmaz haberdar olmak için ön kayıt oluşturabilirsiniz.

“Özel hissettirecek Yeni Galaxy için hemen kayıt olun“ başlıklı sayfada Galaxy Fold hakkındaki son gelişmelerden anında haberdar olmak ve Samsung ürün, servis, promosyon ve diğer pazarlama aktiviteleri hakkında bilgi almak  için karşınıza çıkan formu doldurabilirsiniz. Muhtemelen cihazın Türkiye fiyatı ön siparişe açıldığında belli olacaktır.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apple iCloud Şifreleri İçin Chrome Uzantısı Paylaştı! 2021
Apple iCloud Şifreleri İçin Chrome Uzantısı Paylaştı! 2021

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz hafta izahını yaptığı ve iCloud şifrelerini Chrome’da koordine etme emeliyle yayınlayacağı uzantısını kullanıcıların beğenisine sundu. Bu sayede...

Xiaomi, Yeni Yapay Zekalı Çeviri Sistemini Duyurdu
Xiaomi, Yeni Yapay Zekalı Çeviri Sistemini Duyurdu

Birçok alanda teknoloji üreten Çinli tüketici elektroniği devi Xiaomi, yapay zeka destekli gerçek zamanlı çeviri cihazını tanıttı. ...

Apple Watch'a Touch ID özelliği geliyor
Apple Watch'a Touch ID özelliği geliyor

Apple, yeni keşfedilen patent sayesinde artık telefonlarında kullanmayı bıraktığı bu teknolojiyi Apple Watch içiApple, yeni keşfedilen patent sayesinde artık telefonlarında kullanmayı...