PlayStation Store İlkbahar İndirimleri Başladı

Belirli dönemlerde kullanıcılarını gülümsetmeyi seven Sony, İlkbahar İndirimi'ni başlatarak bu mevsim de oyuncuları boş geçmedi. Listemizdeki 10 oyunun yanı sıra birçok farklı oyun da indirime dahil.


Her yıl birçok farklı indirimle kullanıcıları memnun eden PlayStation Store, geleneksel İlkbahar İndirimi'ni başlattı. Kampanyaya dahil olan yeni oyunlarda da ciddi indirimler mevcut.

Bu yazımızda PlayStation Store İlkbahar İndirimi'nde kaçırılmaması gereken oyunları ve indirimli fiyatlarını sizlerle paylaşacağız.

1. FIFA 19

  • Fiyatı: 469 TL - 134 TL

Futbol oyunu denilince akla ilk gelen isim FIFA 19, PlayStation Store'daki 469 TL'lik devasa fiyatına rağmen İlkbahar İndirimi'nde 134 TL'ye indi. Eğer FIFA 19'u henüz oynamadıysanız bu indirimi kaçırmamanızı öneririz.

2. Red Dead Redemption 2

  • Fiyatı: 469 TL - 300,16 TL

Rockstar Games'in en yeni oyunu ve başyapıtlarından biri olan Red Dead Redemption 2, gerçek hayata olan yakınlığıyla oyuncuları içine çekiyor. Vahşi batı atmosferini deneyimlemek istiyorsanız bu indirim işinize yarayabilir.

3. Battlefield V

  • Fiyatı: 359 TL - 159 TL

Call of Duty ile olan rekabetinden sıyrılıp çevrimiçi modlarıyla oyuncuları etrafına toplayan Battlefield V, grafikleriyle kendisine aşık edebilen bir oyun. 359 TL'den bir hayli aşağı inen fiyat etiketini değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

4. Tom Clancy’s The Division 2 - Standard Edition​

  • Fiyatı: 469 TL - 328,30 TL

İlk oyununun seveni olduğu kadar sevmeyeni de olan Division serisi, ikinci oyunuyla oyunculara kendini affettirmek istiyor. Eğer Division'a bir şans daha vermek istiyorsanız 328 TL'ye satın alabilirsiniz.

5. Marvel’s Spider-Man - Dijital Deluxe Sürüm

  • Fiyatı: 539 TL - 219 TL

Çıktığı günden itibaren büyük etki yaratan Spider-Man, kullandığı mekaniklerle ve özelleştirmelerle dikkat çekiyor. Peter Parker'ın macerasına dahil olmanın bedeli şimdilik 219 TL. Tabii ki bu fiyat Deluxe Sürüm'e ait.

6. God of War - Dijital Deluxe Sürüm

  • Fiyatı: 469 TL - 179 TL

Kratos ve Atreus'un baba oğul ilişkini muazzam bir etkiyle yansıtan God of War, aldığı ödüllerle de fiyatını hak ettiğini gösteriyor. 

7. Far Cry New Dawn

  • Fiyatı: 269 TL - 122 TL

Meşhur Far Cry serisinin en yeni oyunu olan New Dawn, Far Cry 5'in bir uzantısı olarak ilerliyor. Renkli atmosferi ve modifiyeli silahları test etmek isterseniz 122 TL ödemeniz yeterli.

8. Call of Duty: Black Ops 4​

  • Fiyatı: 469 TL - 234,50 TL

Efsanevi Call of Duty serisinin dikkat çeken oyunu Black Ops 4, ülkemizdeki kur durumundan dolayı oldukça pahalı bir şekilde raflarda yerini aldı. Oyunu oynamak isteyip oynayamayan oyunculara indirimi kaçırmamalarını öneriyoruz.

9. NBA 2K19

  • Fiyatı: 469 TL - 134 TL

Her yıl düzenli olarak karşımıza çıkan NBA 2K serisi, NBA Live'ı geride bıraktıktan sonra bu alanda lider olarak yoluna devam ediyor. Serinin en yeni oyunuyla NBA dünyasına dahil olmak için 134 TL'lik fiyat etiketini karşılamanız gerekiyor.

10. Assassin's Creed Odyssey - Deluxe Sürüm

  • Fiyatı: 539 TL - 179 TL

Origins ile birlikte yeni bir oyun anlayışına geçiş yapan Assassin's Creed, Odyssey ile bambaşka bir dünyaya kapılarını aralıyor. Yoğun bir hikayeye sahip olan Odyssey'in ekstra içeriklere sahip versiyonu 539 TL yerine 179 TL olarak satışta.

Listemizde 10 adet oyun bulunması sizi yanıltmasın. PlayStation İlkbahar İndirimi'nde birçok oyun bulunuyor. İndirime dahil tüm oyunlara göz atmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Unutmadan ekleyelim, İlkbahar İndirimi 2 Mayıs'a kadar devam edecek.




Mortal Kombat 11’e Joker ve Terminatör DLC’sinin Geliyor
Mortal Kombat 11’e Joker ve Terminatör DLC’sinin Geliyor

Bu sabah yayınlanan resmi fragman, Mortal Kombat 11’in yeni DLC’sinin içeriğini resmileştirdi. Bu paketle birlikte DC’den Joker ve Terminatör serisinden T-800’ün Mortal Kombat 11’e...

Windows temiz önyükleme nasıl yapılır? 2020
Windows temiz önyükleme nasıl yapılır? 2020

Windows temiz önyükleme, sistemi sadece yüklü Windows hizmetleri ve sistemin çalışması için şart olan düşünülen programlar ile başlatmak mananına gelir. Ara ara kimi bilgisayarlar,...

Acer Yeni Monitörleriyle Tepki Süresini Neredeyse Yok Ediyor
Acer Yeni Monitörleriyle Tepki Süresini Neredeyse Yok Ediyor

Acer, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Predator modeli monitörüyle tepki süresini aşırı yükleme modu ile 0,4 ms’lere kadar indirmişti. Şimdi ise Acer, başka bir monitörle daha resmen...