OnePlus 3 ve 3T İçin Başka Bir Android Pie Güncellemesi Geld

Eski cihaza sahip kullanıcılarını unutmayan OnePlus'tan sevindirici bir hamle geldi. OnePlus 3 ve 3T’nin işletim sistemi olan OxygenOS 9.0.4 için yeni bir Android Pie güncellemesi yayınlandı.


2014’te çıkan OnePlus One harici diğer tüm cihazlarını güncel tutmaya çalışan Çin menşeili telefon üreticisi OnePlus, OnePlus 3 ve 3T’nin işletim sistemi olan OxygenOS 9.0.4 için yeni bir Android Pie güncellemesi getirdi. Şirket, OnePlus 7 ve 7 Pro ile 7. amiral gemisi serisine sahip ancak hâlâ 2016 üretimli cihazlarını bile güncel tutmaya uğraşıyor.

Nisan 2019’da OnePlus, OnePlus 3 ve 3T için Android Pie güncellemesini kullanıcılara sunmuştu. Bu da o cihazları ‘Google cihazı olmadan bu güncellemeyi alan tek cihazlar yapmıştı. Ancak OxygenOS 9.0.2 (Android Pie) şirketin beklediği gibi akışkan bir şekilde çalışmadı ve geri dönüşler gittikçe kötüleşmeye başladı.

Ardından bazı hataları gideren Oxygen OS 9.0.3 güncellemesi yayınlandı ancak bu da yeterli olmadı. 30 Haziran’da şirket, bu iki cihaz için OxygenOS 9.0.4’ü geliştirmeye başladı. Bu güncellemeyle birlikte cihazın tamamen sorunsuz çalışması hedefleniyor.

OxygenOS 9.0.4 yama notları:

  • Sistem

    • Android güvenlik yaması 2019.6’ya yükseltildi
    • Genel hata çözümleri ve iyileştirmeler

Bazı hatalar hâlâ mevcut ancak OnePlus’ın bu kadar eski cihazlara bile hâlâ önem vermesi, müşterileri adına gerçekten sevindirici bir hareket.




Adobe’un Lightroom Uygulaması Mac App Store’a Geri Döndü
Adobe’un Lightroom Uygulaması Mac App Store’a Geri Döndü

Adobe, Lightroom uygulamasını 7 senenin ardından tekrar Mac App Store'da yayınladı. Adobe,...

Sagopa Kajmer Kimdir ? 2021
Sagopa Kajmer Kimdir ? 2021

Bazı vakit dinleyenleri için hayata değin bir pusula,bazı zaman dinledikçe başımızı döndüren dinleyeni dumur olan fakat en çokta düşündüren şarkı sözlerinin sahibi. Kendini...

Son 3 Yıl İçinde Steam'de En Fazla Oyuncuya Sahip Oyunlar
Son 3 Yıl İçinde Steam'de En Fazla Oyuncuya Sahip Oyunlar

Dünyanın en büyük oyun platformu haline gelen Steam, yeni çıkan oyunlarla birlikte yapımcılar arasındaki rekabetin arenası haline geldi. ...