Arkham Knight'ın Devam Oyununa Dair Bilgiler Ortaya Çıktı

Bilgisayar sürümü çok fazla beğenilmezken PlayStation 4 sürümü nispeten daha fazla beğenilen Batman: Arkham Knight oyunun devamıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. 4chan’daki anonim bir kullanıcı tarafından ortaya atılan bilgilere göre oyuncular, yeni oyunda Damian Wayne’e hayat verecekti.


İptal edilen Batman: Arkham Knight’ın devam oyununa ilişkin bazı bilgiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgiler arasında oyun hikayesinin detayları, konsept sanatı ve oyun özellikleri yer alıyor. Bu bilgileri ortaya çıkaran kişi ise anonim bir “4chan” kullanıcısı ki bu da bu bilgilerin ne kadar doğru olduğuyla ilgili akıllarda bazı soru işaretleri bırakabiliyor.

Oyunun içeriği

İptal edilen oyunda oyuncular, Damian Wayne’i kontrol edecekti ve artık çürümeye yüz tutmuş Gotham şehrinde “Batbike” ile dolaşacaktı. Tıpkı Batman: Arkham Knight’taki Batman ve “Batmobile” gibi olacaktı yani. Ayrıca tıpkı Middle-Earth’te kullanıldığı gibi bir intikam sistemi uygulanması planlanıyordu. Tabii bunun nasıl çalışacağına dair pek bir bilgi bulunmuyor.

Ortaya çıkan konsept çalışmalar arasında oyunun kötü karakterleri Two-Face, Gorilla Grodd ve kadın Black Mask yer alıyor. Bunlara ek olarak yaşlı Bruce Wayne ve Dick Grayson da yer alıyor.

Yeni oyun dedikoduları

Batman: Arkham Knight devam oyunu

Son dönemlerde Warner Bros.’un Montreal stüdyosunun “Court of Owls” hikayesini baz alan bir Batman oyunu üzerine çalıştıklarına dair söylentiler bulunuyor. Geçtiğimiz sene stüdyonun geliştiricileri oyunla ilgili birkaç ipucu vermiş buna sebep olarak da Court of Owls’un yaratıcısı Scott Snyder, IGN’in konuyla ilgili yaptığı haberi retweet’lemişti.

Ortaya çıkan bilgilerden sonra stüdyo, devam oyunuyla ya da Court of Owls oyununa ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadı. Şu an için herhangi bir resmi onaylama gelmedi ancak belki de önümüzdeki aylarda yeni oyunlarla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkar. Oyunla ilgili 4chan başlığına buradan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




HOLLYLAND Lark 150 İnceleme: Süper Kompakt ve Süper Değer 2021
HOLLYLAND Lark 150 İnceleme: Süper Kompakt ve Süper Değer 2021

Birkaç hafta önce video çekimimiz için enteresan bir aksesuarımız olan HollyLand Lark 150 kablosuz mikrofon sistemi aldık . Dürüst olmak gerekirse, çoğu pratikte güvenilmez olduğu...

Facebook'tan Kaliteli Fotoğraf Paylaşımları İçin Yazılım
Facebook'tan Kaliteli Fotoğraf Paylaşımları İçin Yazılım

Facebook, bir süredir beta olarak sunduğu Spectrum adlı fotoğraf sıkıştırma aracını, GitHub üzerinden yeni versiyonuyla yayınladı. ...

Google, Android Geliştirici Panolarını 6 Aydır Güncellemiyor
Google, Android Geliştirici Panolarını 6 Aydır Güncellemiyor

Android Developers adlı internet sitesi, Google’ın işletim sistemi Android’in hangi sürümünün kullanıcılar tarafından ne kadar benimsendiğini ayrıntılı olarak anlatan bir panoya...