Pixel 4'ün Canlı Duvar Kağıtları Artık İndirilebilir

Pixel 4 ile bilgilerin ortaya çıkmasının ardından telefonun oldukça dikkat çeken birkaç özelliği vardı. Bunlardan birisi de sahip olduğu canlı duvar kağıtları. Yeni yayınlanan bir uygulamayla birlikte bu duvar kağıtlarına erişebilmek artık mümkün.


Son birkaç gündür ortaya çıkan haberlerle birlikte Pixel 4'ün yazılım detaylarıyla ilgili birçok bilgiye sahip olduk. Bununla birlikte Google'ın en çok göze çarpan odağının tema ve özelleştirme üzerine olduğunu görüyoruz. Hem yeni hem de eski duvar kağıtları ile uğraşan Google'ın bu duvar kağıtlarına resmi olmayan bir uygulama ile ulaşabilmek artık mümkün.

9TO5Google'ın yaptığı çalışmalar sayesinde XDA, yeni canlı duvar kağıtlarını etkinleştirmeyi başardı. Eski Pixel modelleri ve diğer cihazlar için tasarlanan bu uygulamanın resmi bir uygulama olmadığını belirtmekte fayda var. Uygulamanın geliştiricileri ise şu sözleri ifade etti: " PixelWallpaper 19 ile birlikte bugünden itibaren telefonunuza 9 yeni canlı duvar kağıdını indirebilirsiniz."

İndirebileceğiniz duvar kağıtları:

Tek bir uygulama sayesinde birden fazla temayı kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda Pixel 4'ün karanlık moduna ve Pixel temalarına da erişebiliyorsunuz. Telefonunuzun "duvar kağıdını ayarla" bölümüne girerek "Come Alive" ve "Living Universe" temalarında birini aktifleştirebilmeniz mümkün oluyor.

İlk koleksiyondan olan “Doodle,” “Compass,” and “Sights From The Sun” temaları, özelleştirilebilir olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oldukça güzel görünen 3 farklı coğrafi bölgeyi gösteriyor. 

Hemen hemen her özelleştirmeye telefonunuzdan erişebilmeniz mümkün. Her ne kadar rootlu cihazlar için daha fazla özelleştirme seçeneği olsa da uygulamanın normal versiyonu hemen hemen her kullanıcı için yeterli bir deneyim sunuyor.




Xiaomi Redmi K40 Pro şimdi Giztop’ta yalnızca 499 dolara satışta. 2021
Xiaomi Redmi K40 Pro şimdi Giztop’ta yalnızca 499 dolara satışta. 2021

Dikkat okuyucular! Redmi K40 Pro artık Giztop’ta stokta .  Redmi K40 ile aynı 6.67 inç süper AMOLED ekran ve Corning Gorilla Glass 5 Savunması ile gelen bu amiral gemisi, kuvvetli işlemci...

Cyberpunk 2077 için 1.06 güncellemesi çıktı! 2020
Cyberpunk 2077 için 1.06 güncellemesi çıktı! 2020

Oyun dünyası tarafından uzun vakittir beklenen Cyberpunk 2077, 10 Aralıkta olaylı bir şekilde çıkışını gerçekleştirmişti. 7 sene önce ilk fragmanı ilanlan oyun, bir hayli hataya...

Riot Games, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor
Riot Games, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Bir Riot Games çalışanı, yaptığı bir röportajda Riot Games’in yeni bir dövüş oyunu üzerinde çalıştığını açık ve net bir şekilde söyledi. Daha sonrasında konuyla ilgili...