Uzmanlar: Minecraft Earth İsimli APK'leri İndirmeyin

Minecraft Earth meraklılarını büyük bir tehlike bekliyor. Kullanıcıların verilerine göz diken kötü amaçlı yazılımlar, internet ortamında türemeye başladı. Kullanıcıları Minecraft Earth isimli dosyalarla kandıran kötü niyetli bilgisayar korsanları, birçok kullanıcıyı mağdur etme potansiyeline sahip.


Uzun zamandır piyasada olan Minecraft oyun serisinin sunduğu uçsuz bucaksız açık dünya, oyuncuların yıllardır istemiş olduğu serbestliği sunarak kendisini sürekli gündemde tutmayı başardı. Şimdi ise oyunun gerçek dünya versiyonu çıkıyor.

Birkaç yıl önce piyasaya sürülen ve mobil kullanıcılar tarafından fazlasıyla tutulan artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon GO'da cihazınızın kamerasını gerçek dünyaya tutuyor ve gerçek dünya üzerinde çıkan oyun materyalleriyle etkileşime giriyordunuz.

Oyunu gerçek hayata taşıyan bu teknoloji, artık Minecraft'ta kullanılacak. Minecraft Earth ismi verilen yeni mobil oyun ile gerçek dünya üzerinde yapılar inşa edilebilecek. Bu oyunu özel kılan kısım ise aynı yapıları aynı anda arkadaşlarınızla inşa edebiliyor olmanız.

Beta test sürümü hâlinde dağıtımı yavaş yavaş bölgesel olarak başlayan Minecraft Earth, sadece iOS platformunda bu test sürümünü gerçekleştiriyor. İnternet üzerinde çıkabilecek Minecraft Earth.apk gibi dosyalar için ise ayrı bir uyarı bulunuyor.

Android işletim sisteminin kurulum dosyası formatı olan .apk isimli Minecraft Earth dosyalarının internet aleminde çok yakın zamanda yayılması tahmin ediliyor. Microsoft'un bu oyunu Temmuz ayı boyunca Android platformuna hiçbir şekilde yayınlamayacağı bilgisi ise bahsettiğimiz .apk dosyalarının kişisel verileri çalmayı hedefleyen kötü amaçlı yazılımlar olacağı düşünülüyor.

En güvenilir indirmeler için her zaman Google'ın Android mobil işletim sisteminin uygulama mağazası olan Play Store'u kullanın.




macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı
macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı

Apple, macOS Mojave'nin bir önceki güncellemesinin ardından, hata düzeltmelerine odaklanılan ilk beta sürümü olan 10.14.4'ü geliştiriciler için sundu.

Huawei, Bir Ayda 2 Milyon nova 5 Satışına Ulaştı
Huawei, Bir Ayda 2 Milyon nova 5 Satışına Ulaştı

Uygun fiyatının yanı sıra çağının donanım özelliklerini de içerisinde barındıran nova 5 ailesi, Çin'de büyük bir başarıya imza atarak 2 milyon satışını aşmış durumda. Yurt...

Yeni Google Haritalar Özelliği Kullanıma Sunuluyor!
Yeni Google Haritalar Özelliği Kullanıma Sunuluyor!

Dünyanın en çok kullanılan navigasyon hizmetleri arasında yer alan Google Haritalar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya son hız devam ediyor. Kısa bir süre önce de yeni Google...