Xiaomi'nin 2019 Amiral Gemisi Mi 9, Kanlı Canlı Görüntülendi

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 9'un bu ay tanıtılacağı düşünülüyor. Yeni bir hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı beklenen telefonun yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı.


Çin'in en büyük sosyal medya sitesi Weibo'da Wang Teng Thomas tarafından paylaşılan, ardından da silinen fotoğraflar Xiaomi'nin yeni cihazı Mi 9'un arka tarafını gözler önüne serdi. Telefonun 3 kamerayla geleceği söylentileri ortalıkta dolaşadursun, bu fotoğraflar sayesinde bu durum doğrulanmış oldu.

Fotoğraflarda Mi 9'un kamerasının Mi 8'de olduğu gibi dikey konumlandırıldığını görürken herhangi bir parmak izi okuyucusuna rastlamıyoruz. Xiaomi'nin Apple'ın izlediği yolu izlemeyeceğini düşünerek bunu ekranın içine parmak izi sensörü yerleştirmek için yaptığını söylememiz çok da yanlış olmaz; ne de olsa benzer bir kurulumu Mi 8 Explorer Edition'da da görmüştük.

Mi 9'un işlemci tarafında Snapdragon 855 tercih edileceğine ve farklı depolama alanlarına sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Xiaomi'nin başkanı bir süre önce telefonun bir Explorer Edition sürümününe sahip olacağını söylemiş ve standart sürümde olmayan özellik beklememiz gerektiğini haber vermişti.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




PUBG'nin Berlin'deki etkinliği Koronavirüs nedeniyle ertelendi
PUBG'nin Berlin'deki etkinliği Koronavirüs nedeniyle ertelendi

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle şu ana kadar yüzlerce insan yaşamını yitiÇin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs salgını...

PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu
PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu

PUBG'nin yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnknown), artık Battle Royale ile işi kalmadığını ve ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceğini söyledi. ...

Vikipedi’nin Engelsiz Versiyonu Kapanıyor
Vikipedi’nin Engelsiz Versiyonu Kapanıyor

29 Nisan 2017’den bu yana yaklaşık 2 yıldır Türkiye’de erişime kapalı olan Vikipedi’nin engelsiz sürümü WikiZero yakında kapanacak. Wikipedia’nın yaptığı açıklamaya göre...