10010mAh Bataryalı Hisense King Kong 6 Duyuruldu

Çin merkezli beyaz eşya ve elektronik üreticisi Hisense, yeni akıllı telefonu King Kong 6’yı duyurdu. İsmi gibi devasa bir bataryaya sahip olan cihaz, tam 10010mAh kapasiteli bir pilden besleniyor. Peki King Kong 6 kullanıcılara başka neler sunuyor? Gelin hep birlikte bakalım.


Son dönemde küresel telefon üreticilerinin çoğu, teknik olarak mümkün olduğu kadar çok kamera sensörü barındırabilecek akıllı telefonlar geliştiriyor. Bu alandaki savaşın giderek kızıştığı bir ortamda Çinli teknoloji şirketi Hisense, kamera sayısından ziyade batarya kapasitesini artırmayı tercih etti. 

King Kong ailesinin altıncı üyesini tanıtan şirket, batarya konusunda çıtayı inanılmaz bir seviyeye taşıyor. Yalnızca tek bir şarjla dört ila beş günlük kullanım sağlayan 10010mAh kapasiteli bir pile ev sahipliği yapan King Kong 6, isminin hakkını sonuna kadar veriyor.

king kong 6

King Kong 6, piyasaya çıktığında nispeten bilinen bir markadan gelen en büyük bataryaya sahip akıllı telefon olacak. Zira Oukitel, Blackview, Homtom gibi daha küçük markalar, 10000mAh veya daha büyük kapasiteli pillere sahip cihazlarını daha önce piyasaya sürmüşlerdi. 

King Kong 6, her ne kadar batarya odaklı bir akıllı telefon olsa da, bünyesinde birçok önemli özellik barındıracak. Ancak bunun ne olduğunu şu an için bilmiyoruz. Hisense, King Kong 6'daki diğer özelliklerin önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi; ancak Çinli şirketin paylaştığı görsellerde cihazın üçlü kamera kurulumu ile geleceği görülüyor.

Bunlar muhtemelen geniş açılı lens, telefoto ve ultra geniş açılı lens olacaktır. Ayrıca telefonun arkasında bir parmak izi okuyucusu bulunurken, ön taraftaki su damlası çentiğinde ise bir selfie kamerası yer alıyor. Hisense King Kong 6’nın donanımsal özellikleri ve fiyatlandırması, önümüzdeki günlerde belli olacak.




AMD'nin, 16 Çekirdekli yeni Ryzen 9 3950X işlemcisi ortaya çıktı
AMD'nin, 16 Çekirdekli yeni Ryzen 9 3950X işlemcisi ortaya çıktı

Rusya’da yaşayan bir Reddit kullanıcısı, AMD’nin yakında satışa çıkaracağı, 16 çekirdekli işlemcisi Ryzen Rusya’da yaşayan bir Reddit kullanıcısı, AMD’nin yakında...

Gnctrkcll’den Gelen “Konuşmamız Lazım” Mesajının Anlamı
Gnctrkcll’den Gelen “Konuşmamız Lazım” Mesajının Anlamı

Dün öğle saatlerinden itibaren Gnctrkcll’den gelen “Konuşmamız lazım” yazılı mesajının ne anlama geldiği ortaya çıktı. ...

Yeni cüce gezegen adayı 'Hygiea' ile tanışın
Yeni cüce gezegen adayı 'Hygiea' ile tanışın

Mars ve Jüpiter arasındaki Asteroid kuşağında bulunan Hygiea Asteroid’ne gökbilimciler “cüce gezegenMars ve Jüpiter arasındaki Asteroid kuşağında bulunan Hygiea...