Dota Underlords'un İlk "Battle Pass"i, Beta Aşamasında

Günümüzün en popüler MOBA oyunlarından Dota 2'nin Auto Chess türündeki yan oyunu Dota Underlords, ilk battle pass'inin beta aşamasını test ediyor.


Oyun dünyasının en popüler şirketlerinden olan Valve’un Dota 2 oyununda battle pass test ediliyor. Dota 2’nin auto chess oyunu olan Dota Underlords şu an için beta aşamasında ve oynaması ücretsiz bir yapıya sahip. Epic Games, bu stratejiyi popüler battle royale oyunu Fortnite ile oldukça genişletti ve şu an dokuzuncu sezonunda.

Battle Pass’in ne olduğundan kısaca bahsedelim: Season Pass’den esinlenilerek oluşturulan bu sistem, katmanlı yapısıyla oyuna ek içerik sağlıyor. Oyuncunun, oyundaki görevleri tamamlayarak oyun içi ögeler kazanmasını vaat ediyor.

Valve, önceki Dota 2 yan oyunu Artifact’te yaşadığı sorunu yaşamamak için ya da Riot’un sıra tabanlı dövüş oyunu Teamfight Tactics’in gerisine düşmemek için beta sürümünün denenmesi amacıyla “Proto Pass”in duyurusunu yaptı. Yine ücretsiz olan bu sürümde de geliştiriciler, nelerin çalıştığını anlayıp hataları çözmeye çalışırken oyuncular da yeni sancaklar ya da tahtalar gibi ödüllerin sahibi olacak. Geliştiriciler, bazı kahramanların, özelliklerin ve ittifakların sezondan sezona yok olacağının açıklamasını yapmıştı yani doğru dengeyi sağlamaları birazcık zaman alacak.

Ayrıca oyunun son güncellemesi Steam’in görünmez modunu da destekliyor. Oyunun son sürümü Android, iOS ve bilgisayarlar için ücretsiz olarak yayınlandı. Oyunu denemek isteyenlerdenseniz ya da Dota hayranıysanız oyunun mobil sürümünü aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Dota Under




Hitman 2'nin Eylül Ayı Yol Haritası Yayınlandı
Hitman 2'nin Eylül Ayı Yol Haritası Yayınlandı

Eylül ayı yol haritası açıklanan Hitman 2'de yapılacak güncellemeler merak konusuydu. Yayınlanan videoyla heyecan verici hikâyenin artık bir sonuca bağlanacağı açıklandı. ...

Android Kullanıcıları, Daha Rahat İşlerine Konsantre Olacak
Android Kullanıcıları, Daha Rahat İşlerine Konsantre Olacak

ActionDash 3.0’ın yeni Focus modu sayesinde Android kullanıcıları, Facebook veya Instagram gibi uygulamalarda dikkatiniz dağılmadan işlerinize yönelmenizi kolaylaştıracak. ...

Cyberkpunk 2077’nin Haritası, Beklenenden Daha Küçük Olacak
Cyberkpunk 2077’nin Haritası, Beklenenden Daha Küçük Olacak

Gamescom 2019'da Cyberkpunk 2077'nin haritası hakkında konuşan yapımcı Richard Borzymowski, oyunun haritasının The Witcher 3'ün haritasından biraz daha küçük olacağını söyledi. ...