Xiaomi'den Yüz Bakımınızı Kolaylaştıracak Buluş: inFace

Yüzünüzün temizliğini çok daha kolay hale getirecek Xiaomi inFace sayesinde cildinizdeki tüm gözeneklerden ve ölü derilerden kurtulun.


İnsanlarla ilk iletişim kurduğumuz anda öne çıkan yer tabii ki de yüzümüz oluyor. Bu nedenle birçoğumuz, vücudumuza verdiğimiz bakım ve önemin ciddi bir kısmını yüzümüze veriyoruz. Bu bakım fazlasıyla uğraş isteyen bir süreç gibi görünse de aslında düşündüğünüzden çok daha basit bir şekilde halledilebiliyor.

Hayatımızın birçok alanında imdadımıza koşan Xiaomi, yüz bakımında bile inovasyon yapmış durumda. Xiaomi’nin yüz bakımı için geliştirdiği inFace elektrikli yüz temizleme fırçası sayesinde yüzünüzdeki gözenekleri derinlemesine temizleyebilir ve ölü derilerinizden kurtulabilirsiniz. Ayrıca yüksek performanslı Sonic motoru sayesinde yüzünüzü temizlerken aynı zamanda da masaj işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Oldukça küçük boyutlu olduğu için kolay taşınabilen Xiaomi inFace; siyah, pembe, yeşil ve sarı renk seçenekleriyle satın alınabiliyor. 400 mAh bataryaya sahip olan cihazın iki saat boyunca dayandığını da söyleyebiliriz. Küçük bir matematikle bu cihazı günde 5 dakika boyunca kullanırsanız tek şarjla 24 gün boyunca kullanım sağlayabilirsiniz. Son olarak cihazın IPX7 suya dayanıklılık sertifikası olduğunu belirtmekte de yarar var.

Teknostore’da 154,90 TL’ye satılan Xiaomi inFace yüz temizleme fırçasını almak için buraya; Teknostore’da bulunan diğer Xiaomi ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.




Google'da Asla Aramamanız Gereken 9 Konu
Google'da Asla Aramamanız Gereken 9 Konu

Faydalı bilgilerin de yer aldığı Google arama motorunda aynı zamanda iğrenç bilgilerin de yer aldığı bir gerçek. Bizim düştüğümüz hataya siz de düşmeyesiniz diye, bu yazıda...

WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?
WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?

WhatsApp karanlık mod özelliği, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamasını koyu bir tema ile kullanmanızıWhatsApp karanlık mod özelliği, dünyanın en popüler anlık...

MSI, GeForce GTX 1650 Kartını Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor
MSI, GeForce GTX 1650 Kartını Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

MSI, geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü ekran kartlarından sonra bütçe dostu olan MSI GeForce GTX 1650 GAMING X modelini yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ...