Dota Underlords'un Açık Betası Yayınlandı

Valve'ın ünlü oyunlarından Dota için hazırladığı yeni oyunu Dota Underlords'un açık beta sürümü iOS, Android ve bilgisayar platformları için yayınlandı.


Valve'ın hatırı sayılır oyunlarından bir tanesi olan Dota'nın karakterlerinin kullanıldığı yeni bir oyun olan Dota Underlords için çalışmaların neredeyse tamamlandığını, oyunun açık beta sürümünün kullanıcılara sunulmak için hazır olduğunu duyurmuştuk. Beklenen gün nihayet geldi ve Valve, Dota Underlords'un açık beta sürümünü iOS, Android ve bilgisayar platformlarında yayınladı.

Dota 2'nin bir modu olan Dota Auto Chess'in geliştirilmiş ve biraz daha özelleştirilmiş bir sürümü olarak tanımlayabileceğimiz Dota Underlords'un açık betasının yayınlanmasıyla birlikte oyunseverler, bu yeni oyuna büyük bir ilgi gösterdiler. Bu da Valve'ın doğru bir karar aldığının bir göstergesi diyebiliriz.

Eğer siz de oyunun beta sürümünü oynamak isterseniz bilgisayar sürümünü Steam'den edinebilirsiniz. Burada bulunan bağlantıyı kullanarak Dota Underlords'a ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz ve deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Oyunun Android ve iOS işletim sistemleri için oluşturulmuş olan sürümünü ise aşağıda bulunan bağlantılar yardımıyla indirebilirsiniz.

  • Not: Oyun şimdilik açık beta sürümünde olduğu için akıllı telefonlarınızda ya da tabletlerinizde tam uyumlu olarak çalışmayabilir. Bu durum, Dota Underlords'un kararlı sürümü yayınlanıncaya kadar sürebilir.




Lenovo'nun 9. Nesil Intel İşlemcili Dizüstü Bilgisayarları
Lenovo'nun 9. Nesil Intel İşlemcili Dizüstü Bilgisayarları

Çin merkezli teknoloji şirketi Lenovo, efsane Legion serisinin yeni modellerini ve IdeaPad L340'ı tanıttı. ...

Oyun Gibi Oyun Pathway, Steam ve GoG'da Yayınlandı
Oyun Gibi Oyun Pathway, Steam ve GoG'da Yayınlandı

Piksel grafikli oyun severlerin fazlasıyla keyif alacağı macera RPG oyunu Pathway resmi olarak yayınlandı. ...

Kojima Onayladı: Sam'in Penisi Oyunda Görünmüyor
Kojima Onayladı: Sam'in Penisi Oyunda Görünmüyor

Uzun bir süredir beklenen Death Stranding'e ait oyun içi görselleri basın mensuplarıyla paylaşıldı. Etkinlikte oyunun oyun içi görselleri hayranlarına sunan Kojima, farklı bir konu...