No Man’s Sky, VR ile Galaksiyi Salonunuza Getirecek

Çıktığı dönemde büyük hayal kırıklığı yaşatsa da sonrasında oldukça gelişme gösteren No Man’s Sky, evreni sanal gerçeklik ile keşfetmeyi sağlayacak bir versiyona kavuşacak.


Hello Games, çok şeyler beklediği oyunu No Man’s Sky’ın başarısız başlangıcına rağmen oyunun arkasında durdu ve zaman içerisinde oyun kendine özel bir takipçi kitlesi edinmeye başladı. Neredeyse sonsuz sayıda gezegene sahip olan oyunun gezegenlerinde bir şeyler yapmak, kaynak toplamak, gezegenleri keşfetmek ve garip garip yaratıklarla karşılaşmak mümkün.

No Man’s Sky VR ise bütün bu deneyimi sanal gerçekliğe getiriyor. Piyasadaki tüm sanal gerçeklik başlıklarına uygun olarak hazırlanan oyunu oynamak için ise orijinal oyuna sahip olmak gerekiyor. No Man’s Sky sahipleri, oyunun VR versiyonuna ücretsiz olarak sahip oluyor.

Güncelleme ile eklenecek olan bu oyunun piyasaya çıkışı ise bu yılın yaz aylarında olacak.

Oyunun VR versiyonu ile klasik versiyonu aynı evreni paylaşacak ve her iki tarafta da oyuncular aynı güncellemeleri alacak. NMS’ye bu yaz gelmesi beklenen üç büyük güncelleme var ve VR bunların ikincisi olacak. İlk güncelleme, oyuna yeni sosyal etkileşimler ve çok oyuncu modu ekleyecek olan No Man’s Sky Online olacak.

Üçüncü güncelleme ise henüz belli değil ancak Hello Games, yakında o güncellemenin içeriğini de açıklayacaklarını söylüyor.




iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, Gece Modunda Şov Yaptı
iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, Gece Modunda Şov Yaptı

Apple, yeni akıllı telefonları iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerini tanıttı. Modellerin kameraları ile ilgili paylaşımlar da başladı. Cihazların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte...

Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar?
Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar?

Kullanıcıların kendi yüklemedikleri halde bir anda programlar listesinde karşılarına çıkan yazılımlardan biri olan Vulkan Run Time nedir? Vulkan Run Time yazılımı hakkında merak edilen...

Mars’ın sesi nasıl: NASA Perseverance rover audio ve 360 ​​panoyu paylaşıyor 2021
Mars’ın sesi nasıl: NASA Perseverance rover audio ve 360 ​​panoyu paylaşıyor 2021

NASA, hafta sonu süresince kırmızı seyyareden indirilen büyük bir resim ve ses önbelleğinin parçası olan Perseverance’ın Mars’taki ilk anlarından alınan sesleri paylaştı. Yeni...