Fortnite'ın 8. Sezonu Resmen Başladı (Sinematik Video Geldi)

Dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu Fortnite'ın sekizinci sezon güncellemesi yayınlandı. Geleneksel olarak güncellemeye bir sinematik video eşlik etti.


Apex Legends'ın beklenmedik başarısıyla ivmesini bir miktar kaybeden Fortnite için sekizinci sezonda işler değişebilir. Korsan teması ve bedavaya verilecek season pass içerikleriyle oyunun yeniden yükselişe geçmesi ve Epic Games'in yüzünü güldürmesi bekleniyor.

Her sezonun başında klasik bir sinematik fragman yayınlayan Epic Games, bu geleneğini sürdürdü ve 8. sezona dair videoyu paylaştı. Daha önce de tahmin ettiğimiz üzere bu sezon korsan teması üzerinden ilerleyecek ve haritada işaretli X noktasındaki büyük hazine için kapışılacak.

V8.00 güncellemesi ile oyunun 8. sezonu da resmen başlamış oldu. Yayınlanan çıkış videosuna hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Intel'in Hisse Fiyatlarında Büyük Değer Kaybı Yaşandı
Intel'in Hisse Fiyatlarında Büyük Değer Kaybı Yaşandı

Intel'in hisse fiyatlarında, perşembe günü 2018 yılının son çeyrek rakamlarının açıklanmasının hemen ardından büyük bir düşüş yaşandı. Hisse fiyatları bir sonraki gün...

Xbox One'ın En Çok Kullanılan 3 Özelliği Artık Daha Gelişmiş
Xbox One'ın En Çok Kullanılan 3 Özelliği Artık Daha Gelişmiş

Microsoft'un Xbox'a yapacağı değişiklikler, Xbox Insider kullanıcıları için ortaya konuldu. Değişikliklerin çoğu, Xbox One'larda sürekli kullanılan 3 özelliğin geliştirip...

Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021
Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021

Samsung en yeni Galaxy’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Güney Koreli teknoloji devinin Vietnam’da gerçekleştirdiği lansmanda Galaxy ailesinin en yeni azası M12‘yi tanıttı. Büyük...