Overwatch 2 İle Birlikte, İki Oyunun Özellikleri Birleşecek

Overwatch 2, devam oyunu olarak adlandırılıyor ancak gelecek oyunla ilgili daha fazla detayın Jeff Kaplan tarafından açıklanmasıyla iki oyunun birçok özelliğinin birleşeceği anlaşıldı. Ayrıca birden fazla karakter de yolda gibi görünüyor.


BlizzCon 2019'daki röportajında ​​Kaplan, yeni haritaların ve kahramanların aynı anda Overwatch 1 ve 2'ye geleceğini ve ikinci oyun geldiğinde, ilkinin tüm grafiksel yükseltmeleri alacağını söyledi. Kaplan’a göre plan, “oyuncu tabanını parçalamaktan” kaçınmak için nihayetinde iki oyunun müşterilerini bir araya getirmek. Birleşik müşteriler aynı zamanda rekabetin adil olmasını sağlayacak çünkü oyuncular Overwatch motorunun daha yeni bir versiyonunda oldukları için diğerlerine göre bir avantaja sahip olmayacak.

Kaplan’ın cevabı, Overwatch 2’nin gizli gelişiminin, orijinal oyunda durgunluğa neden olduğu konusundaki daha geniş bir konuşmanın parçasıydı. Kaplan, yeni kahramanlar ve Workshop modunun eklenmesiyle, ekibin hala yeterince başarılı olabileceğini düşünüyor ve güncellemelerin netice yayınlandıktan sonra bir kez daha hızlanacağına inanıyor.

Dört yeni kahraman yolda olabilir

Blizzard, Owerwatch 2

Bu güncellemeler, ekim ayının başlarında Overwatch geliştirme ekibini ziyaret eden Game Informer’dan Andrew Reiner’ın verdiği bir rapora göre en az dört kahraman içerecek. Kaplan, Reiner'a Overwatch 2 için yeni içeriği sunan bir PowerPoint sunumu gösterdi ve slaytlardan biri, üçünün kadın kahraman olduğuna inandığı dört yabancı siluet içeriyordu.

İyi baktığı iki karakterden ilki, eğri bir asaya sahip bir erkek “büyücü ya da voodoo rahibi” idi. İkincisi, Final Fantasy VII'nin Yuffie'sinin shurikenine benzeyen “dev, dört taraflı bir silah” taşıyan kısa saçlı bir kadındı, yanında agresif bir duruşu olan “bulanık küçük bir yaratık” vardı.

Blizzard, Owerwatch 2

Kaplan hızlı bir şekilde slaytları değiştirdi, bu yüzden Reiner diğer iki silüete iyi bakamadı ve onlar hakkında daha fazla bilgi verilmedi. Overwatch 2 anons fragmanında yer alan diğer iki kahramanın Sojourn ve Echo olup olmadığı belli değil. Ayrıca dört kahramanın lansman sırasında veya kademeli sürümlerde eklenip eklenmeyeceği henüz bilinmiyor. Overwatch 2, Tracer, Mei ve Genji dahil birçok tanıdık kahramanın yer aldığı bir oyunile BlizzCon 2019'da duyuruldu. Blizzard, oyun için bir çıkış tarihi belirtmedi.




Dünyanın En Tatlı Hayvanlar Listesi
Dünyanın En Tatlı Hayvanlar Listesi

Genellikle en güçlü hayvan ve tehlikeli olanları bilinse de dünyanın en tatlı hayvanlar hakkında bilgimiz olması gerekiyor eğer ki bir hayvanseverseniz.Bir evcil hayvan sahibi olmanın...

Alibaba’nın Kurucusu Jack Ma Nerede? 2021
Alibaba’nın Kurucusu Jack Ma Nerede? 2021

Alibaba’nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bir takım iddialar bulunuyor. Çin merkezli şirketin kurucusu olan Jack Ma, Alibaba’ya yönelik soruşturmaların hemen peşinden 2 aydan daha uzun bir...

Google, Apple Arcade’e Rakip Olacak Play Pass’i Duyurdu
Google, Apple Arcade’e Rakip Olacak Play Pass’i Duyurdu

Apple, yeni işletim sistemi iOS 13 ile birlikte Apple Arcade’i de piyasaya sürmüştü. Rakibinden geride kalmak istemeyen Google da bu hamleye kendi oyun abonelik sistemi olan Play Pass ile...