Google Alışveriş'in Tasarımı Yenilendi: İşte Yeni Görüntüsü

İnternet devi Google’ın en sevilen hizmetlerinden biri olan Google Alışveriş, yepyeni bir görünüme kavuştu. Tasarım değişikliğinin yanı sıra fiyat takibi gibi yeni özellikler de kazanan servis, kullanıcılara çok daha iyi bir alışveriş deneyimi sunacak.


Yeniden tasarlanan Google Alışveriş, bugün itibarıyla ABD’deki masaüstü ve mobil cihazlara sunuldu. İnternet devinin popüler hizmeti, artık kullanıcılara bir ürünün fiyatını anlık olarak takip etme imkanı sunuyor.

Google alışveriş

Google Alışveriş, takip ettiğiniz bir ürünün fiyatında indirim olursa, telefonunuza bildirim göndererek sizi bilgilendirecek. Şirket ayrıca yakında e-posta yoluyla da bilgilendirme yapılacağını söylüyor.

Google, e-ticaret platformlarındaki ürünleri doğrudan Google Alışveriş üzerinden satın alınabileceğini belirtiyor. Örneğin, alışveriş sayfasında Amazon’da satılan bir ürünü beğendiniz ve satın almak istiyorsunuz. Bunun için web siteye girmenize gerek kalmayacak.

Google

Üstelik Google Alışveriş üzerinden satın alacağınız ürünlerin Google garantisi altında olacağı bilgisini de araya sıkıştıralım. Google’ın alışveriş odaklı özellikleri bunlarla sınırlı değil. Zira Google Lens, artık beğendiğiniz kıyafetleri bulmanız konusunda sizlere yardım edecek.

Google Lens

Mesela, sosyal medyada dolaşırken bir mont beğendiğiniz ve montun başka insanların üzerinde nasıl durduğunu merak ediyorsanız, ekran görüntüsü alarak Google Lens’i kullanabilirsiniz. Aynı şey mağazada gördüğünüz bir kazak için de geçerli. Yenilenen Google Alışveriş hizmetinin ülkemizde ne zaman kullanılmaya başlanacağı ise henüz belli değil. 




Samsung Galaxy M31 Prime vs Motorola One Fusion + vs Realme 6 Pro: Özellikler Karşılaştırması 2020
Samsung Galaxy M31 Prime vs Motorola One Fusion + vs Realme 6 Pro: Özellikler Karşılaştırması 2020

Motorola One Fusion +, Samsung Galaxy M31 Prime ve Realme 6 Pro karşılaştırması Motorola One Fusion + Samsung Galaxy M31 Prime Realme 6 Pro BOYUTLAR VE AĞIRLIK 162,9 x 76,4 x 9,6 mm,...

2019 Yılında Netflix'ten Kaldırılma İhtimali Olan 4 Dizi
2019 Yılında Netflix'ten Kaldırılma İhtimali Olan 4 Dizi

2019'un ilk ayı geldi geçti. Daha önce olduğu gibi önümüzdeki aylar içinde de Netflix'e yeni diziler eklenmeye devam edecek. Fakat işin öbür yüzüne baktığımızda iptal edilen ya da...

Önyüklü Android Uygulamalarında 146 Güvenlik Açığı Bulundu
Önyüklü Android Uygulamalarında 146 Güvenlik Açığı Bulundu

Android telefon üreticileri, cihazlarını birçok önyüklü uygulamayla sunuyor. Ancak yapılan bir araştırmaya göre telefonlardan kaldırılamayan bu uygulamalardaki güvenlik açıkları...