OnePlus 7 Pro, Ekranıyla Samsung ve Apple'a Taş Çıkaracak

DisplayMate, OnePlus 7 Pro'nun gelişmiş ekranı ile Galaxy S10, iPhone Xs gibi premium akıllı telefonlarla aynı A+ puanı aldığını açıkladı.


Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, şirketin en yeni amiral gemileri olacak OnePlus 7 ailesini 14 Mayıs’ta gerçekleştirecek lansman etkinliği ile resmi olarak tanıtacak. OnePlus 7 ailesinin premium modeli olacak OnePlus 7 Pro resmi olarak tanıtılmamış olsa da hem OnePlus hem de DisplayMate, OnePlus 7 Pro’nun ekran derecesini açıkladılar.

DisplayMate ve OnePlus’ın paylaşmış oldukları tweetlere göre OnePlus 7 Pro, DisplayMate testleri neticesinde A+ puan almayı başardı. Bu derece, OnePlus 7 Pro’nun Galaxy S10, iPhone Xs, Pixel 3 XL gibi cihazlar ile aynı ekran kalitesine sahip olacağını gösteriyor. Bu da premium kategorisinde işlerin kızışacağının bir göstergesi.

Sızıntılara göre OnePlus 7 Pro, şirketin ilk QHD+ (3120 x 1440 piksel) ekran çözünürlüğüne sahip akıllı telefonu olacak. Şu ana kadar bu ekran çözünürlüğünü daha çok Sony ve Samsung amiral gemilerinde görüyorduk. OnePlus 7 Pro, hem ekran çözünürlüğü hem de yüksek yenileme hızı ile fiyat/performans cihazından çok premium bir akıllı telefon olacak.




Windows Telefonlarda, Google Chrome Kullanılabilecek
Windows Telefonlarda, Google Chrome Kullanılabilecek

Yazılımcı Jeremy Sinclair, Windows telefonlarda Google Chrome'u çalıştırmayı başardığını attığı tweet ile bildirdi. ...

Xiaomi Redmi Note 8T - Fiyatı ve Özellikleri
Xiaomi Redmi Note 8T - Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, Note serisinin en yeni üyesi Redmi Note 8T'yi resmi olarak duyurdu. Gerçek bir fiyat/performans telefonu olarak karşımıza çıkan cihazın Türkiye'de...

51. Bölge Etkinliği Kurucusu, Bir Festival Üzerine Çalışıyor
51. Bölge Etkinliği Kurucusu, Bir Festival Üzerine Çalışıyor

İnterneti kasıp kavuran 51. Bölge Facebook etkinliği, kısa bir süre önce bir festivale dönüştürüleceği konusunda söylentilere konu olmuştu. Yeni çıkan haberlere göre etkinlik...