YDS ve YÖKDİL’e Online Olarak Çalışabileceğiniz 10 Uygulama

YDS ve YÖKDİL hazırlık için kullanabileceğiniz Remzi Hoca gibi uygulamaları ve siteleri sizin için derliyoruz. Bu yazımızda hem yabancı dil sınavı hazırlığı için tercih edilen uygulamaları, hem de YÖKDİL için ön plana çıkan oyunları, siteleri ve mobil uygulamaları anlatacağız. Hazırsanız başlıyoruz.


Yabancı dil sınavı ve YÖK tarafından yapılan yüksek öğretim dil sınavı için önemli bir çalışma temposu gerekiyor. Bu tempoda bulunan dersler genellikle ağır olduğu için, hem süreç olarak, hem de zaman ayırma olarak her an uygun olamayabilirsiniz.

Bu yüzden size kolaylık sağlayacak ve online olarak bu sınavlara çalışabileceğiniz uygulamaları derliyoruz. YDS ve YÖKDİL için uygulamalar konusunda Remzi hoca ve benzeri siteleri, mobil uygulamaları sizler için ön plana çıkarıyoruz. Bu uygulamaları ve siteleri kullanarak kolaylıkla pratiğinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca zihninizdeki bilgileri sürekli kullanmış olacağınız için, sınava yaklaşan sürelerde çok daha rahat hissedebilirsiniz.

Stresinizi YDS ve Yökdil alt yapılı oyunlarla atmak için tek yapmanız gereken sitelere ve uygulamalara göz atmak. YDS ve YÖKDİL puanlarını yüksek tutmak isteyenlere kolaylık sağlayan bu site ve uygulamalar, sizi bekliyor. 

YDS ve YÖKDİL ’e internetten çalışabileceğiniz siteler ve uygulamalar:

YDS ve YÖKDİL için hazırlık yaparken online uygulamalardan ve internet sitelerinden faydalanabilirsiniz. Sınavlara hazırlarken, sadece bu sınavların odaklanarak hazırlanan içerikler sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Hedefinize ulaşmanız için yalnızca müfredata göre soru hazırlayan ve bu soruları uygulamalarla birlikte sunan siteler, online olarak eğlenceli bir eğitim ve hazırlık süreci sunuyor. Uygulamaları indirebilir ve oyunlarla birlikte çalışmalarınızı yürütebilirsiniz.

1. Remzi Hoca:

remzi hoca

Online olarak sunulan YDS paketleri ile çalışmalarınıza son hızla devam edebilirsiniz. Remzi hoca sitesi üzerinde yer alan çalışma paketleri ve online dersler, sürekli güncelleniyor ve her senenin ders konuları işlenerek düzenleniyor. Konuları ve içerikleri o senenin müfredatına uygun şekilde hazırlayan Remzi Hoca sitesi, sizlere YDS ve YÖKDİL konusunda büyük kolaylık sağlayacaktır. 

2. YDS - YÖKDİL İngilizce kelime ezber:

yds

YDS, YÖKDİL, TOEFL gibi sınavlar için gerekli olan İngilizce hazırlıkları için hazırlanan bu uygulama, kelimeleri görselleştirerek çıkarıyor karşınıza. Kendi görsel sistemi ile online olarak sunulan bütün kelime grupları, sizin için gayet etkin bir dil sağlıyor ve çalışmalarına bu şekilde devam ediyor. 

  • Yapımcı: Mustafa Dayanır
  • Boyut: 8,3 MB
  • Puanı: 4, 6 Yıldız

3. MODA Dil Akademisi Eğitim ve Yayıncılık:

yökdil

Moda Dil Akademisi olarak hizmet veren uygulama, ağırlıklı olarak YDS hazırlık uygulaması biçiminde çalışıyor. Eğitim kategorilerinin vazgeçilmez yapımcılarından olan kurum, pek çok dil uygulaması ile ihtiyacı olan bireylere özel çözümler sunmakta. Uygulama işlevsel olarak kelime öğretmekle kalmıyor, bu kelimeleri oyunlaştırarak sunuyor. 

  • Yapımcı:  Moda dil akademisi eğitim ve yayıncılık
  • Boyut: 7.1 MB
  • Puanı: 3,9 Yıldız

4. YDS ve YÖKDİL test uzmanı:

Binlerce kelimeyi ve cümleyi test ile sunan bu uygulama, aktif bir çalışma sunuyor. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitesi seviyelerinde sunulan kelime oyunları ile 9 bine yakın kelimeyi öğretiyor. Üds, Yds, Toefl, YökDil, Tus ve benzeri yabancı dil sınavları için sürekli güncellenen uygulama, kelime öğretme konusunda da iddialı çalışmalar sağlıyor. 

  • Yapımcı: AsuHa Software
  • Boyut: 12 mb
  • Puanı: 4,4 yıldız

5. BBC Learning English:

remzi hoca

İngilizce sınavlarına hazırlanan için hızlı bir çalışma sunan BBC Learning English sitesi, hem içerik olarak hem de uygulama olarak oldukça aktif çalışıyor. Bu yazımızda uygulamayı indirmeniz için indirme butonu bırakıyoruz. Resmi BBC uygulaması olan BBC Learning English, aynı zamanda çok daha hızlı bir eğitim süreci vaat ediyor. 

  • Yapımcı: Media Applications Technologies for The BBC
  • Boyut: 6.0 mb
  • Puanı: 4, 5 yıldız

BBC TEST

6. YDS Vital Rules:

YDS ve LYS - 5 sınavları için hazırlanan bu uygulama, kolaylıkla kullanılabilecek ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayabilecek detaylar içeriyor. Kritik kelimeler, dilbilgisi kuralları ve sınavlara yönelik özel bilgiler ile çok hızlı bir eğitim ve gelişim süreci vaat ediyor. 

  • Yapımcı: Ertan Metin
  • Boyut: 27 mb
  • Puanı: 4, 8 yıldız

7. 6000 Kelime:

  • Yapımcı: FunEasyLearn
  • Boyut: 51 mb
  • Puan: 5,6 Yıldız

Bu uygulamanın amacı İngilizce kelime öğrenerek dil bilginizi geliştirmek üzerine kurulu. Fonetik geliştirmek ve okunuşlarla ilgili daha aktif bir bilgiye ulaşmak için faydalanabileceğiniz bu uygulama, sizin için gayet keyifli bir eğitim danışmanı olacak. İngilizce öğrenme programları arasında bu seçimi kolaylıkla kullanabilirsiniz. 

8. English tenses Practice:

YDS

Pratik İngilizce çalışmalarınızı çok daha etkin bir hale getirmek isteyen English tenses Practice uygulaması, bünyesinde barındırdığı kelime yapıları ve dilbilgisi çözümleri ile sizlere kolay bir hazırlık süreci sunuyor. Sürekli güncellenen ve yer yer reklam içeren uygulama, oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. 

  • Yapımcı: MagikHub
  • Boyut: 4,5 mb
  • Puanı: 4,5 yıldız

9. Duolingo - Eğlenceli Dil Öğrenin:

  • Yapımcı: Duolingo
  • Boyut: 10 MB
  • Puan: 4,7 yıldız

Dil öğrenmenin en kolay yolu olarak kendini tanıtan Duolingo, hem hızlı, hem ücretsiz hem de eğlenceli bir yol sunuyor kullanıcılarına. 2013 tarihinde ‘Google Play En İyisi’ ödülünü alan uygulama, yabancı dil öğrenmek isteyen insanlar için de bir teşvik sistemine sahip.

Fiyat etiketine sahip olmayan ve ücretsiz bir şekilde çalışan bu uygulama, yanlış cevaplarınızı bir oyuna dönüştürüyor ve çok daha etkin bir şekilde çalışmanızı sağlıyor. Verdiğiniz geri cevaplara göre size bir puan belirleyen uygulama, her aşamada yeni görevler ve yeni heyecanlar ile çıkıyor karşınıza. En düşük seviyeden başlayan öğrenim süreci, farklı farklı testler ve aşamalar ile büyüyor. 

10. Cambly - İngilizce Öğretmeni:

  • Yapımcı: Cambly
  • Boyut: 41 MB
  • Puan: 4,1 Yıldız 

Daha önce pek çok yerde duymuş olabileceğiniz gibi, Youtube üzerinde de sık sık reklamı yapılan bir uygulama olan Cambly, bizzat görüntülü görüşme ile pratik yapmanıza dayanan bir mobil uygulama olarak çalışıyor. Ana dili İngilizce (ya da öğrenmek istediğiniz dil) olan insanlar ile iletişime geçerek, seviyenize göre sohbet ederek kendinizi geliştiriyor ve sağlıklı bir ilerleme kat ediyorsunuz.

İngilizce öğrenmek, büyük çoğunlukla pratik ile gelişen bir süreç olduğu için Cambly bu noktada büyük artılar sağlıyor. 7/24 sistemde bulunan eğitmenler ile rahatlıkla seviyenize göre etkileşim kurabilirsiniz. İngilizce öğrenme programları arasında yer alan Camly, son dönemin en çok kullanılan uygulamalarından.

YÖKDİL başvuruları ve sonuçları sonuçları nasıl takip edilir?

Yükseköğretim kurumları yabancı dil sınavı başvurularını ve sonuçlarını online olarak takip edebilirsiniz. ÖSYM tarafından organize edilen ve alt yapısı hazırlanan bu sınavlar, ais.osym.gov.tr adresinden takip edilmektedir. Sınavların zamanı yaklaştığı an başvurunuzu yapabilirsiniz.

Gerekli şartları karşıladığınız takdirde online başvurularınızı yapabilirsiniz. Sonuçları görmek için de ÖSYM sitesi üzerinden YÖKDİL sonuçları bölümüne ulaşmanız yeterli olacaktır. Başvuruyu yaparken sadece internet değil, ÖSYM başvuru merkezlerini de kullanabilirsiniz. 

YDS başvuruları ve sonuçları sonuçları nasıl takip edilir?

yds

YDS başvuruları ve sonuçları için ÖSYM resmi sitesine ulaşmanız yeterli olacaktır. ais.osym.gov.tr sitesine ulaşarak, sizler de hızlı bir başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yabancı dil sınavına her sene giren yüzbinlerce kişi arasından biri olacaksanız, sınav takvimine ulaşıp başvuru tarihlerine göz atmanız yeterli olacaktır. 

YDS başvuruları için aynı zamanda ÖSYM başvuru merkezleri de size kolaylık sağlayacaktır. Kaliteli bir kariyer hayali kuran, bunun için sürekli çalışan bireyler için önemli bir sınav olan YDS, her sene yakın tarihlerde yapılmaktadır. YDS sonuçları için de ÖSYM resmi sitesini kullanabilirsiniz. 




A101'in 14 Şubat'ta Satışa Sunacağı 3 Teknolojik Ürün
A101'in 14 Şubat'ta Satışa Sunacağı 3 Teknolojik Ürün

Aktüel ürünleri ile müşterilerine uygun fiyatlı teknolojik ürünler sunan A101, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yeni bir TV ve akıllı telefon almak isteyenleri fazlasıyla sevindirecek. ...

Android'e Gelecek SimpleRockets 2'nin Ön Kayıtları Başladı
Android'e Gelecek SimpleRockets 2'nin Ön Kayıtları Başladı

Mobil oyunculukta simülasyon oyunu arıyor, mobil bir Kerbal Space Programa katılmak istiyorsanız, istediğiniz oyuna kısa bir süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Jundroo tarafından...

Samsung'dan Uygun Fiyatlı Yeni Galaxy Note Modeli
Samsung'dan Uygun Fiyatlı Yeni Galaxy Note Modeli

Geçtiğimiz ağustos ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil Galaxy Note 10 serisi ile önemli satış rakamlarına imza atan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aileye uygun fiyatlı yeni bir...