Xbox Gold Üyelerine Ücretsiz Sunulacak Oyunlar Belli Oldu

Her ay olduğu gibi bu ay da Live Gold üyeleri için ücretsiz oyunlarını yayınlayan Microsoft, Star Wars hayranlarını da unutmadı.


Xbox Live Gold üyeleri için sunulan fırsatlardan biri olan ücretsiz oyunlar bu ay da yenilenmeye devam ediyor. PlayStation'daki Plus sistemiyle hemen hemen aynı olan Xbox Live Gold, bu ay da üyelerini mutlu edecek gibi görünüyor.

Her ay yeni oyunları deneyimlemek için Xbox Live Gold'a ödemeniz gereken ücretlerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • 1 Aylık: 59 TL
  • 3 Aylık: 149 TL
  • 12 Aylık: 439 TL

Xbox Live Gold'un bu ayki oyun listesi şu şekilde:

The Technomancer

  • Normal fiyatı: 117 TL

Aksiyon ve rol yapma unsurlarını bir araya getiren The Technomancer, dövüş stilinizi ve silahlarınızı özelleştirmenize izin veren bir yapım. Bu unsurlara Mars'ın atmosferi de eklenince fazlasıyla heyecanlı bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor.

Outcast: Second Contact

  • Normal fiyatı: 110 TL

Açık dünyaya sahip bir aksiyon oyunu olan Outcast: Second Contact, uzaylıların bulunduğu bir atmosferde kendi kararlarınızla amacınıza ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Star Wars Battlefront II

  • Normal fiyatı: 174,75

Star Wars dünyasına ilgi duyan oyuncuların odağında olan oyun, sevdiğiniz evrende liderlik deneyimini yaşama şansını önünüze sunuyor.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

  • Normal fiyatı: 107,50 TL

İsyancılara karşı bulunduğunuz konumu savunmaya ve liderlik etmeye çalıştığınız eski bir yapım olan Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, sadece 3 günlüğüne oynanabilir olacak.

Xbox Live Gold üyelerine her ay düzenli olarak sunulan çeşitli oyunlardan haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Windows 10'da Bilgisayarı Zaman Ayarlı Otomatik Kapatma
Windows 10'da Bilgisayarı Zaman Ayarlı Otomatik Kapatma

Özellikle internet üzerinden büyük bir dosya indirirken, bilgisayarınızın uzun bir süre açık kalması gerekebiliyor. Bazen bilgisayarı gece uyurken açık bırakıp sabaha kadar dosyayı...

Bazı Samsung Telefonlar Android Auto Wireless Desteği Aldı
Bazı Samsung Telefonlar Android Auto Wireless Desteği Aldı

Google, daha önce söz verdiği gibi Android Auto Wireless sürümüne yeni cihaz uyumlulukları getiriyor. Samsung’un amiral gemisi modelleri artık Android Auto Wireless desteğine sahip. ...

Kripto Para İsteyen Yeni Bir Fidye Virüsü Bulundu
Kripto Para İsteyen Yeni Bir Fidye Virüsü Bulundu

Kripto paralaın yaygınlaşmasının ardından kripto para isteyen fidye virüsleri de arttı. Bu fidye virüslerinin son örneği ise Anatova isminde DASH coin isteyen bir fidye virüsü oldu. ...