İsyanın Zinciri Sylas, Yarın LOL'e Ekleniyor

E-Spor'un başını çeken League of Legends'a yeni bir şampiyon geliyor.


Her yıl "en çok katılımcıya sahip E-Spor müsabakası" unvanına sahip olan League of Legends, ülkemizde gençler arasında büyük bir coşkuyla oynanmaya devam ediyor. Sürekli güncellenen ve yeni şampiyonlara sahip olan oyuna bu sefer rakibinin ulti yeteneğini çalabilen yetenek gücü şampiyonu "İsyanın Zinciri: Sylas" ekleniyor.

Pasif: Petrisit Patlaması

İsyanın Zinciri: Sylas, herhangi bir yeteneğini kullandıktan sonra gerçekleştireceği ilk normal saldırısı ile zincirlerini sallayarak etrafındaki düşmanlara alan hasarı verebiliyor.

Q: Kırbaç Zincir

Zincirlerini savurup yere çarpan Sylas, rakiplerine bu yeteneğiyle hasar veriyor ve az miktarda yavaşlatıyor. Kısa bir süre sonra zincirlerini vurduğu yerde gerçekleşen patlama, rakiplerine bir daha hasar veriyor ve yavaşlatmanın etkisini oldukça artırıyor.

W: Kral Katili

Kral Katili yeteneğiyle rakibinin üstüne atılıp, hasar verip canını iyileştiren Sylas; rakibin canı az ise daha fazla hasar veriyor, eğer kendi canı az ise daha fazla iyileşiyor.

E: Firar / Kaçır

Kısa bir mesafe ileri atılıp kalkan kazanan yeni şampiyon, kısa bir süre içerisinde yeteneğini tekrar kullanırsa savurduğu zincirler ile rakiplerinin üzerine atlayıp onları sersemletip hasar verebilir. Ayrıca bu yeteneğin duvarlardan geçmek için de kullanılabileceğini tahmin ediyoruz.

R: Gasp

Sylas'ın en can alıcı yeteneği olan Gasp yeteneği, herhangi bir rakibin ulti (R) yeteneğini çalmasına olanak tanıyor. Ultileri çalınan rakipler kendi ultilerini kullanmaya devam edebilirken Sylas, ultisini çaldığı rakibin ultisini bir süre boyunca tekrar çalamıyor.

Sylas'ın pasifi oynanışında büyük önem taşıyor. Her yetenekten sonra bir adet normal saldırı gerçekleştirmek verilen hasarı büyük derecede artırıyor. Üzerine gelen düşman yeteneklerinden E yeteneği ile Firar edebilen Sylas, hemen sonrasında aynı yeteneği tekrar etkinleştirerek düşmanına "karşı atak" düzenleyebiliyor. R: Gasp yeteneğiyle birden fazla ultiyi art arda ele geçirebilen Sylas, sonrasında bu ultileri rakip takımı kendi silahlarıyla vurmak için kullanabilir. Yarın yayınlanacak 9.2 yamasıyla oyuna eklenecek olan İsyanın Zinciri: Sylas, oyuncular tarafından merakla bekleniyor.




Google, Pixel Cihazları İçin Android Q Beta Yayınladı
Google, Pixel Cihazları İçin Android Q Beta Yayınladı

Google, Pixel cihazları için Android Q betanın ilk sürümünü yayınladı. Google,...

Netgear, İlk Intel Tabanlı Wi-Fi 6 Modemini Duyurdu
Netgear, İlk Intel Tabanlı Wi-Fi 6 Modemini Duyurdu

Netgear firması, Wi-Fi 6 sistemini kullandığı yeni modeli Nighthawk AX4'ü tanıttı. 2018...

Titanfall 3, Apex Legends İçin İptal Edildi
Titanfall 3, Apex Legends İçin İptal Edildi

Apex Legends oyunu, Titanfall 3’ü bekleyenlerin kalbinin kırılmasına sebep olacak. Titanfall 3’ün iptal edildiği ortaya çıktı. ...