Ulefone, Devasa Bataryalı Yeni Bir Telefon Geliştiriyor

Power serisi ile devasa bataryalı akıllı telefonlar piyasaya süren Ulefone, şimdi de P6000 Plus ile bu serisini devam ettirecek.


Son birkaç yıldır piyasaya sürdüğü akıllı telefonlar ile hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesinin dikkatini çekmeyi başaran Ulefone, özellikle büyük batarya odaklı akıllı telefon sevelerin popüler markalarından biri haline geldi.

Gelen bilgilere göre Ulefone, P serisine yeni bir akıllı telefon daha eklemeyi planlıyor. Ulefone P6000 Plus olarak adlandırılacak olan bu cihaz, 6350mAh gibi devasa bir bataryaya sahip olacak. Fakat cihaz hakkında bundan fazlasını biliyor olabiliriz.

Ulefone P6000 Plus, HD+ çözünürlüğe ve 18:9 en/boy oranına sahip 6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Cihazın hangi işlemciden güç alacağını bilmesek de 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile geleceğini söyleyebiliriz.

Ulefone P6000 Plus’ın Power 3 veya Power 3S modellerinin güncellenmiş bir versiyonu olması bekleniyor. Yeni P6000 Plus’ın en büyük farkı ise daha güncel donanımlar kullanmasına rağmen daha uygun fiyatlı olması olacak.




Samsung Galaxy Book S, Basın Fotoğraflarında Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Book S, Basın Fotoğraflarında Ortaya Çıktı

Samsung, bu yıl da dizüstü bilgisayar piyasasını es geçmeyerek yeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. ...

'Clicker Heroes' App Store'dan Kaldırıldı
'Clicker Heroes' App Store'dan Kaldırıldı

2014 yılında tüm oyun platformları için piyasaya sürülen Clicker Heroes isimi oyun, Çinli bir şirketin isim hakkını almasıyla birlikte App Store'dan kaldırıldı. Geliştirici ekip,...

Epic Games, Steam'e Resmen Savaş İlan Etti
Epic Games, Steam'e Resmen Savaş İlan Etti

Oyun dünyasında bazı olaylar yaşanır ki üzerine herhangi bir açıklama yapılmasa da çok şey anlatır. Bugün yaşanan gelişmeler, Epic Games'in Steam'e topyekün savaşının başlangıç...