5 Yıllık Minecraft Hardcore Mod Karakteri Öldü

Minecraft'ın hardcore modunu 5 yıldır oynayarak dünya rekorunu elinde bulunduran Philza, mağarada uğradı zombi saldırında öldü.


Blokları yerleştirerek kendi dünyanızı oluşturabildiğiniz bir oyun olan Minecraft, milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Sosyal medya üzerinde pek çok içeriğin de paylaşıldığı popüler oyun Minecraft'ın 'Hardcore' isimli bir modu bulunuyor. Bu modda oyuncular karşılarına çıkan engelleri aşarak hayatta kalmak zorundalar. Oynadığı Hardcore modunda 5 yıldır hayatta kalarak dünya rekorunu elinde tutan Twitch yayıncısı Philza, zombilerin saldırısından sağ çıkamadı. 

Philza'nın ölüm anı canlı yayında gerçekleşti. Mağara içerisinde bulunan Philza, kendisine saldıran zombileri püskürtmeye çalışıyordu. Paniğe kapılan Philza, bu saldırılardan sağ çıkamadı. Zombilere dokunan Philza, yanmaya başladı. Daha sonra örümceğe çarparak canı daha da azaldı. Yanmaya devam eden Philza bu şekilde kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Yaşadığı olayın şokunu bir süre atlatamayan Philza, bu anların klibini de paylaştı. Philza'nın klibi 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Philza'nın 5 yıllık Minecraft hayatının sona erdiği o anlar ise şöyle:

Takipçileri Philza'nın zombilerin gelmemesi için su kovası koyabileceğini, canını yükseltmek içinde elma yiyebileceğini söylediler ancak yayın esnasında yaşanan panik bunlara engel olmuştu.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Epic Store'daki Oyun 'Steam' Dosyaları Yüzünden Çöktü
Epic Store'daki Oyun 'Steam' Dosyaları Yüzünden Çöktü

Epic Games Store ile Steam arasındaki savaş oldukça kızışmışken, Epic Games Store'daki bir oyunla ilgili ilginç gelişmeler yaşandı. ...

Tinder, Artık Kullanıcıların Boyunu Doğrulayacak
Tinder, Artık Kullanıcıların Boyunu Doğrulayacak

Tinder, kullanıcılarının boy uzunluğu konusunda yalan söylememeleri için yeni özelliği "Boy Doğrulama Rozeti"ni kullanıma sundu. ...

YouTube, Hindistan'daki Video Kalitesini Düşürdü
YouTube, Hindistan'daki Video Kalitesini Düşürdü

Hindistan'da, koronavirüs salgını nedeniyle YouTube, Android cihazlardaki görüntü kalitesini trafiği azaltmak için 480p'ye düşürdü. Yeni kısıtlamaların 4K videolar için de...