Regnant Esports, ESL Türkiye Şampiyonası'nda Finale Kaldı

Webtekno ana sponsorluğundaki genç espor takımı Regnant Esports, Dota 2 takımıyla Türkiye'nin en prestijli turnuvasında finale yükseldi. Intel ESL Türkiye Şampiyonası finali 12 ile 15 Eylül tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz günlerde CS:GO takımının aldığı zaferi sizlerle paylaştığımız Webtekno ana sponsorluğundaki espor takımı Regnant Esports'un Dota 2 takımı, bugün oldukça önemli bir mücadeleye çıktı. Saat 14.50'de ESL Türkiye Şampiyonası 2019 Yaz Sezonu Kazananlar Grubu Yarı Finali'nde Nazgûl takımına karşı mücadele eden ekip, büyük bir geri dönüşle rakibini alt ederek finale adını yazdırdı.

2000 yılında kurulan ve günümüzde dünya çapında yarışmalar düzenleyen bir espor şirketi ESL'nin Intel desteğiyle organize ettiği Intel ESL Türkiye Şampiyonası, CS:GO ve Dota 2 mücadelelerini seyircilerle buluşturuyor. Dota 2 için "Upper Bracket"ta 8 takımın mücadele ettiği çeyrek finallerin ardından düzenlenen yarı finallerden de başarıyla çıkan ekipler, Büyük Final'e katılmak için kozlarını paylaşıyorlar.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası finali ne zaman?

Bu yıl İzmir Enternasyonel Fuarı'nın ev sahipliği yapacağı Büyük Final, 12 ile 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Finale oldukça az bir zaman kalmışken Regnant Esports'un aldığı zafer, bizleri final için daha da heyecanlandırıyor. Siz de finali kaçırmak istemeyenlerdenseniz ESL'nin kendi internet sitesinde sunduğu geri sayıcıyı buradan takip edebilirsiniz.

Turnuvaya hükmeden Regnant Esports Dota 2 takımı:

  • Iowme (Mert Altan) - Carry
  • Avalanche (Samet Eroğlu) - Mid Laner
  • Scyther (Furkan Gerçek) - Support
  • Shachlo (Abramovskikh Maksim) - Offlaner
  • Yume (Albert Garaev) - Support

3 maçlık seride ilk maçın yaklaşık 40 dakika, ikinci maçın da yaklaşık 50 dakika sürdüğü mücadelelerde 2-0 gibi net bir galibiyet alarak yoluna namağlup ilerleyen Regnant Esports'u Webtekno olarak tebrik ediyor ve Büyük Final'i heyecanla bekliyoruz. Regnant Esports ile hükmediyoruz.




Mate 20 Pro, En Son EMUI Güncellemesini Almaya Başladı
Mate 20 Pro, En Son EMUI Güncellemesini Almaya Başladı

Huawei’nin geçen seneki amiral gemisi modeli olan Mate 20 Pro, güncelleme almaya devam ediyor. Android 10’dan destek alan en son EMUI güncellemesi cihazlara dağıtılmaya başlandı. ...

Xiaomi Bu Ay Bir Yeni Telefon ile Mi TV 5'i Piyasaya Sürecek
Xiaomi Bu Ay Bir Yeni Telefon ile Mi TV 5'i Piyasaya Sürecek

Xiaomi, bu sene içerisinde Mi Mix Alpha ve dünyanın en uygun 5G destekli telefonu Mi 9 Pro 5G'nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Ortalıkta dolaşan söylentilere göre Xiaomi, bu ayın...

Bilgilerinizi Kaybetmeden Nasıl Tarayıcı Değiştirisiniz?
Bilgilerinizi Kaybetmeden Nasıl Tarayıcı Değiştirisiniz?

Chrome, Opera, Firefox, Edge, Safari ve daha nicesi... Yeri geliyor, tarayıcı ararken kendimizi buluyoruz. Nitekim her değişim, eski tarayıcımızdaki bilgilerimizi feda etmemiz anlamına...