Dünyanın En Hızlı Oyun Faresinin Yeni Sürümü Duyuruldu

Çevre birimleri üreticisi Razer, oyuncu faresi olan Viper farelerinin Ultimate versiyonunu duyurdu. Razer, Viper Ultimate’in, Viper serisinin son faresinden yüzde 25 daha hızlı olduğunu açıkladı.


Çevre birimleri üreticisi olan Razer, oyuncular için özel olarak geliştirdiği Viper serisi faresini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Razer’ın Viper’ı “oyuncular için tasarlanmış en hızlı kablosuz oyun faresi” olarak nitelendirilmişti. Yeni tanıtılan Viper Ultimate ise Viper’dan da hızlı olacak. 

Razer’ın yeni oyuncu faresi Viper Ultimate, 75g ağırlığa sahip durumda. Viper Ultimate, TUV SUD PSB sertifikasyon enstitüsü tarafından lider kablosuz farelerden yüzde 25 daha hızlı olarak tescillendi. Fare saniyede 650 inç’e (IPS) kadar izleme hızı ve son derece hassas, 20.000 DPI sensöre sahip durumda. 

razer viper ultimate

Viper Ultimate içinde kullanılan Focus+ sensörü ayrıca farenin farklı yüzeylerde otomatik olarak hareketini ayarlayan 'Akıllı İzleme', iniş ve kalkış mesafelerini önceden ayarlamak için 'Asimetrik Kaldırma' ve bilgisayarla iletişim kurmak için 'Motion-Sync'i sağlar. Oyuncular, Viper Ultimate’la avuçlarının altında 8 adet düğmeyi kullanabiliyor. Viper Ultimate’de dahili 5 bellek profili ve 70 milyon tıklama için derecelendirilmiş optik anahtarlar sahip. 

Razer’ın yeni oyuncu faresi olacak Viper Ultimate 70 saatlik pil ömrüne sahip. Viper Ultimate, 149.99 dolar(yaklaşık 875 lira) fiyatla piyasaya sunuldu. Razer’in yeni oyuncu faresi Viper Ultimate’in Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise şu anda belli değil.




Apple Watch'larda OLED Yerine MicroLED Bulunacak
Apple Watch'larda OLED Yerine MicroLED Bulunacak

Teknoloji devi Apple, yeni akıllı saatlerindeki ekran teknolojisi üzerinde yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Tayvanlı bir ekran üreticileriyle görüşmeler gerçekleştirdiği aktarılan...

Telltale Çalışanları, Şirketin Kapanma Sebebini Açıkladı
Telltale Çalışanları, Şirketin Kapanma Sebebini Açıkladı

İş akışının aksaması, stüdyoyu maddi olarak zarara sokmakla kalmayıp stüdyo çalışanlarının da planlanan tarihe yetişebilmek için uzun saatler boyunca mesai yapmaları ve fazlasıyla...

Sony, Şarkılara Ritim Yazabilen Yapay Zeka Aracı Geliştirdi
Sony, Şarkılara Ritim Yazabilen Yapay Zeka Aracı Geliştirdi

Sony, farklı türdeki şarkılar için farklı ritimler yazabilen bir yapay zeka aracını oluşturdu. 665 adet şarkı üzerine çalışan yapay zeka aracı, farklı bateri ritimlerini yazabiliyor....