Apple Arcade'e Beş Yeni Oyun Daha Eklendi

Apple’ın reklamları ve mikro ödemeleri kaldırdığı abonelikli oyun servisi Apple Arcade’in kütüphanesi büyümeye devam ediyor. Şirket, cuma günü yaptığı açıklamada servise beş yeni oyun daha eklendiğini duyurdu.


Apple’ın abonelikli mobil oyun servisi Apple Arcade’e rol yapma ve platform oyunları da dâhil olmak üzere beş oyun daha eklendi. Apple’ın oyun servisini sürekli olarak güncellemesi de oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca platformdaki diğer oyunlar gibi bu beş oyunu da oynaması ücretsiz.

Bilmeyenler için Apple’ın bu abonelikli oyun servisi, aylık belli bir ücret ödeyerek platform içerisindeki oyunları herhangi bir ek ücret ödemeden oynayabildiğiniz bir hizmet. Türkiye fiyatı 34,99 TL olan Apple Arcade’i beş kişiyle de paylaşabiliyorsunuz.

Eklenen oyunlar

Apple Arcade

Apple Arcade’de reklamlar ve çevrimdışı oyun oynayabilmek için ek indirmeler bulunmuyor. Servisten sadece Apple mobil cihazlarıyla değil Mac bilgisayarlar ve Apple TV’lerden de faydalanılabiliyor. Servisin bir diğer dikkat çeken yönü günümüz mobil oyunlarında sıklıkla görülen mikro ödemelerin bulunmaması.

Apple’ın cuma günü yaptığı açıklamayla Apple Arcade’e eklediği oyunlar ise şunlar:

  • Yaga: aksiyon, rol yapma oyunu
  • Fallen Knight: platform
  • Lifelike: renklerle bezeli sanatsal bir oyun
  • Hogwash: çiftlik temalı bir oyun
  • Tales of Memo: bulmaca oyunu

Apple Arcade’i henüz denemediyseniz, şirket bir aylık ücretsiz bir deneme sürümü de sunuyor. Siz de deneme üyeliğinizi başlatarak Apple Arcade’i deneyimleyebilirsiniz.

Apple Arcade’e eklenen oyunların tanıtım videoları:




Internet Explorer, Windows Kullanıcılarını Tehlikeye Atıyor
Internet Explorer, Windows Kullanıcılarını Tehlikeye Atıyor

Microsoft'un internet tarayıcısı Internet Explorer'da kullanıcıların izlenmesine ve dosyalarının çalınmasına sebep olabilecek bir güvenlik açığı keşfedildi. ...

12 Bin TL'lik Kamera, Basit Bir Hatayla Çöp Oldu
12 Bin TL'lik Kamera, Basit Bir Hatayla Çöp Oldu

12 bin TL değerindeki bir Sony kamerada insan teninden yansıyan bir lazer ışık yansıması nedeni ile saniyeler içinde pek çok sensör hasarı oluştu. ...

Google Alışveriş'in Tasarımı Yenilendi: İşte Yeni Görüntüsü
Google Alışveriş'in Tasarımı Yenilendi: İşte Yeni Görüntüsü

İnternet devi Google’ın en sevilen hizmetlerinden biri olan Google Alışveriş, yepyeni bir görünüme kavuştu. Tasarım değişikliğinin yanı sıra fiyat takibi gibi yeni özellikler de...