Bir Samsung Galaxy S7 Edge, Durup Dururken Alev Aldı

Nijeryalı Bir Twitter kullanıcısının Samsung Galaxy S7 Edge telefonu, masada dururken kendi kendine alev aldı ve kullanılamaz hale geldi.


Nijeryalı bir Twitter kullanıcısı, dün akşam saatlerinde birkaç fotoğraf paylaştı ve sahip olduğu Galaxy S7 Edge’in masanın üzerinde dururken kendi kendine alev aldığını belirtti. House of Soares adlı kullanıcı, cihaz alev aldığında şarja bile bağlı olmadığını belirtirken, cihazı söndürmek için bir kova suyun içine attığını söyledi.

Söz konusu ‘patlamanın’ neden gerçekleştiği henüz bilinmese de tahribatın yoğun olarak cihaz gövdesinin alt kısmında gerçekleşmiş olması, batarya ile ilgili bir sorun oluşmuş olabileceği ihtimallerini güçlendiriyor. House of Soares’un tweetine yanıt veren Samsung Güney Afrika, olayı açıklığa kavuşturmak için kendileri ile iletişime geçmelerini talep etti.

Muhtemelen Samsung, cihazın neden patladığını tespit etmek üzere incelemek için söz konusu Galaxy S7 Edge’i sahibinden talep edecek ve başta batarya olmak üzere herhangi bir üçüncü taraf üretici tarafından üretilmiş parça olup olmadığını kontrol edecek. Samsung’un konuyla ilgili bir soruşturma başlattığı düşünülüyor.

Lityum-İyon pil kullanan bütün cihazların patlama ihtimali bulunuyor. Fakat Galaxy Note7 faciasından bu yana alev alan Samsung akıllı telefonlar daha fazla dikkat çekiyor. Galaxy S7 Edge, Samsung’un son yıllardaki en popüler amiral gemilerinden biri olmuştu ve Galaxy S10’unun tanıtılması ile birlikte üçüncü yaşını doldurdu.




Google, Anroid’e Hayat Kurtaran Bir Uygulama Ekleyecek
Google, Anroid’e Hayat Kurtaran Bir Uygulama Ekleyecek

Google, trafik kazası durumlarında hayat kurtaran yeni bir uygulamayı Android’e eklemeye hazırlanıyor. Uygulama, trafik kazasının ardından durumunuzu kontrol edecek ve gerekli durumlarda...

Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Play Store, her hafta yapmış olduğu oyun ve uygulama indirimlerine devam ediyor. Listemizde yer alan 10 adet ücretsiz oyun ve uygulamaya göz atmanızı öneririz. ...

Nubia Red Magic 3, LoL Turnavası Finalinde Sergilendi
Nubia Red Magic 3, LoL Turnavası Finalinde Sergilendi

Nubia, bir önceki oyun telefonu Red Magic 2'nin halefini, League of Legends LPL Bahar Şampiyonası finalinde sergiledi. Cihazın tasarımı bir öncekine oldukça benziyor. ...