Etkileyici Bir Selfie Çekmek İçin 10 Şahane Uygulama

Çektiğiniz selfie'lerin daha iyi olabileceğine inanıyorsunuz ancak bunu nasıl ya da hangi araçla yapacağınızı bilmiyorsanız sizler için bir liste derledik. Listemiz aracılığıyla aklınıza gelebilecek en iyi özelliklere sahip olan uygulamalara ulaşabilir, çektiğiniz selfie'leri profesyonel ellerden çıkmış gibi gösterebilirsiniz.


Akıllı telefonlarımız yalnızca arama yapmaktan çok daha fazlasını yapabildiği için biz de doğal olarak onlardan her zaman daha fazlasını bekliyoruz. Bazı telefonlar oyun konusuna odaklanmışken bazıları da fotoğrafçılık üzerine duruyor ve biz de bugün fotoğraf konusuna değineceğiz.

Telefonlarda fotoğraf çekmek neredeyse herkesin en azından bir kere yaptığı; kimilerinin gerektiği zaman kullandığı kimilerininse bir çeşit hobi haline getirdiği bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. Tabii ki telefonların fotoğraf çekme yetenekleri de telefondan telefona değişiklik gösterebiliyor.

Akıllı telefonlarımızla en güzel anlarımızı ölümsüzleştirmek, belirli zamanlarda da bu anıları sosyal medya üzerinden paylaşmak günümüzde fazlasıyla standart haline gelmiş bir etkinlik. Bunu yaparken kameramızın bize sunduğu imkanlar dahilinde 'en iyi' fotoğrafları çekiyoruz. Selfie konusuysa çok daha zorlu bir alan olarak karşımıza çıkıyor ancak çektiğiniz selfie'leri bir ileri seviyeye taşıyacak uygulamalar da mevcut. Biz de sizler için etkileyici selfie'lerin anahtarı olan uygulamaları derledik.

Facetune 2

FaceTune 2 isimli uygulama, selfie'lerinizde 'hata' olarak adlandırabileceğiniz her şeyi saniyeler içerisinde düzeltmenize ve 'kusursuz' bir görüntü oluşturmanıza yarıyor. Cildinizdeki ve dişlerinizdeki sorunları ortadan kaldırabileceğiniz gibi yüzünüzü inceltebilir ya da kalınlaştırabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra makyaj seçenekleri de uygulama içerisinde bulunuyor.

Not: Uygulama iOS platformunda ücretlidir.

Retrica

Retrica

Bir fotoğraf ve video düzenleme uygulaması olmanın yanı sıra aynı zamanda bir sosyal medya işlevi de gören Retrica, onlarca filtre arasından seçim yapmanıza olanak sağlıyor. Uygulamayla birlikte kolajlar yapabilmenizin yanı sıra farklı açılardan çektiğiniz görüntüleri birleştirerek GIF'ler de oluşturabiliyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra daha önce de belirttiğimiz gibi platformu bir sosyal medya gibi kullanarak selfie'lerinizi paylaşma imkanınız da mevcut

AirBrush

Selfie

AirBrush isimli uygulama sayesinde çektiğiniz selfie'leri mükemmel portre haline getirmek son derece kolay. Cildinizdeki ton farklılıklarını, çilleri ve diğer istenmeyen unsurları tek bir dokunuşla kaldırabilmenizin yanı sıra gözlerinizi büyütebilir, yüzünüzü ve burnunuzu inceltebilir ya da nasıl bir yüz isterseniz bunu elde edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra makyaj seçeneğinizin olduğunu da belirtmekte fayda var.

Cymera

Cymera

"Benim kendime özel ayarlarım olsun, zaten hep benzer tonları seviyorum" dediğiniz olduysa ve herhangi bir uygulama sizi tatmin etmediyse Cymera'ya göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. 130 filtre ve onlarca ayar arasından kendi ayarlarınızı oluşturabileceğiniz uygulamada aynı zamanda vücut ölçülerinizi de değiştirebilirsiniz. Tüm bunlar bittikten sonra da onlarca çıkartmayla birlikte fotoğraflarınızı süslemeniz mümkün.

Selfie City

Selfie City

Şehirlerin belirli kimlikleri olabilir mi? Siz, bir fotoğrafta kendinizi başka bir şehre ait hissedebilir misiniz? Şayet sorularımıza "Evet" cevabını verdiyseniz istediğiniz uygulamayı buldunuz. İçerisinde Tokyo, Paris, Hong Kong ve New York gibi şehirleri barındıran uygulama, şehirlere göre farklı filtreleri de beraberinde getiriyor. Siz de bu noktadan sonra seçtiğiniz şehirdeki filtreleri kullanarak kendinizi oradaymış gibi görme imkanına sahip oluyorsunuz. Birçok sonucun son derece artistik olduğunu da belirtelim.

A Color Story

A Color Story

A Color Story uygulaması yalnızca fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz bir uygulamadan çok daha fazlasını sizlere sunuyor. İçerisinde yer alan sayısız düzenleme aracı, herhangi bir uygulamada görebileceklerinizden çok daha fazla olduğu için yapabileceklerinizin sınırı da aynı şekilde genişliyor. Profesyoneller tarafından tasarlanmış 300'ün üzerinde filtre ve 100'ün üzerinde efektle birlikte fotoğraflarınız bir şahesere dönüşecek.

YouCam Perfect

YouCam Perfect

'Mükemmeliyet' sizin için bir gereklilikse YouCam Perfect sizin için yazılmış bir uygulama. Video ya da fotoğraf çektiğiniz an güzellik filtreleriyle olaya müdahale eden uygulama, cilt sorunları ve gözaltı torbalarını ortadan kaldırırken bu işlemi çok kişinin bir arada bulunduğu selfie'lerde de gerçekleştiriyor. Size kalansa yalnızca çektiğiniz fotoğrafın tadını çıkartmak oluyor.

Perfect365

Fotoğraf

Çektiğiniz portrenin tam anlamıyla kusursuz olması gerekiyorsa Perfect365'e güvenebilirsiniz. Bu sanal makyaj uygulaması 20 adet makyajın yanı sıra güzellik araçlarını, ön ayarları ve hazır görünüşleri içerisinde barındırıyor. Profesyonel bir renk paleti sayesinde istediğiniz renk kombinasyonunu elde edebiliyorsunuz. Uygulamadaki yüz algılama özelliği sayesinde doğal bir görünümü yakalamak da son derece kolay.

Not: Uygulama Android platformunda bulunmamaktadır.

Camera360

Instagram

Olayları pek de ciddiye almayan ve "Goygoy olsun, bir şeylere gülelim yeter" diyen biriyseniz Camera360'ı deneyebilirsiniz. Artırılmış gerçeklik, hayvan çıkartmaları, animasyonlu çıkartmalar, temalar ve daha birçok özellikle size eğlenceli bir aktivite sunan bu uygulamayla standart bir uygulamanın yapabildiği düzenlemeleri de yapmanız mümkün. Eğlenmek mi istiyorsunuz yoksa fotoğrafınızı herkesin kıskanacağı bir hale mi getirmek istiyorsunuz bu tamamen size kalmış.

PIP Camera

Efekt

PIP Camera ile çektiğiniz selfie'leri ilginç boyutlara getirmeniz mümkün. Üç boyutlu artistik çerçevelerle birlikte yüzünüzü belirli nesneler içerisinde gösterebilir, fotoğraflarınızı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra selife'lerinizi bir poster kolanı gibi göstermeniz de mümkün.

Çektiğiniz selfie'leri olduğundan çok daha güzel bir hale getirecek, sanki profesyonel birinin üzerinde düzenlemeler yaptığı imajını verecek uygulamaları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ve bunun gibi uygulamalardan haberdar olmak, teknolojiye dair her şeyden bilgi almak için bizi takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Java'yı Baştan Öğreten Udemy Kursu 24,99 TL Oldu
Java'yı Baştan Öğreten Udemy Kursu 24,99 TL Oldu

Online eğitim platformu olan Udemy, Java programlama dilini ileri seviyede öğrenmek isteyenler için Sıfırdan İleri Seviyeye Komple Java Geliştirici Kursu'nu sadece 24,99 TL'ye sunuyor. ...

Apple, iPhone Üretimini İlk Yarıyıl 2021’de% 30 Artırmayı Planlıyor: Rapor 2020
Apple, iPhone Üretimini İlk Yarıyıl 2021’de% 30 Artırmayı Planlıyor: Rapor 2020

Apple , bir Nikkei raporuna göre 2021’de iPhone imalatını artırmayı tasarılıyor . Hareket, halihazırda iPhone 12 serisi için birkaç bileşende eksiklikle karşılaştığı bir...

PlayStation 5 stoklara ne zaman gelecek? İşte cevabı 2021
PlayStation 5 stoklara ne zaman gelecek? İşte cevabı 2021

PlayStation 5 stoklara ne vakit gelecek suali, belki de son vakitlerin en popüler suallerinden bir tanesi. Zira sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde PS5’e oldukça yoğun bir talep var ve...