Mario Kart Tour, Mobil Platformlar İçin Yayınlandı

Nintendo'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Mario Kart Tour" nihayet indirilebilir oldu. Daha öncesinden çıkış tarihi ertelenen oyun, bugün itibarıyla hem iOS hem de Android platformlarından oynanabiliyor.


Nintendo'nun iki yıldır üzerinde çalıştığı yeni oyunu nihayat hem iOS hem de Android platformları için yayınlandı. "Mario Kart Tour" olarak isimlendirilen bu oyun, an itibarıyla hem Google Play Store hem de App Store mağazalarındaki yerini aldı.

Eğlenceli bir yapıda olan Mario Kart Tour oyununda yapmanız gerekense karakterinizi belirlemek ve pistleri birinci olarak bitirmeye çalışmak. Ayrıca oyunun başlangıcında, oyunun genel dinamiklerini anlayabilmeniz için de bir eğitim bölümü yer alıyor.

Mario Kart Tour

Onun kontrol mekaniğinin genel olarak basit olduğunu söylemek mümkün görünüyor. Ekrana dokunmayı sürdürmeniz halinde aracınız hızlanıyor. Parmağınızı ekrandan hiç kaldırmadan yan taraflara kaydırdığınızda ise aracın yönü değişiyor. Pistlerde, üzerinde soru işaretleri olan bazı kutular bulunuyor. Bu kutuların içerisinden geçmeniz halinde de sizlere, rakiplerinizi alt edebilmenizi sağlayacak bazı özel güçler veriliyor. Bu güçleri kullanmanız halinde kimi zaman hızlanıyor kimi zamansa rakibinizi durdurmak için çeşitli nesneler fırlatabiliyorsunuz.

Oyunu iOS veya Android işletim sistemli cihazlarınıza indirmek için aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.




Huawei Nova 5i, 4 Arka Kamerasıyla Görüntülendi
Huawei Nova 5i, 4 Arka Kamerasıyla Görüntülendi

Huawei'nin 21 Haziran'da tanıtmaya hazırlandığı telefonu Nova 5i'nin görüntüleri TENAA'ya eklendi. ...

Her Bir Harfin 1 Cent Ücret Olduğu Mesajlaşma Sitesi
Her Bir Harfin 1 Cent Ücret Olduğu Mesajlaşma Sitesi

Mesajlaşmanın ücretsiz olması yerine, yazdığınız her karakter karşılığında 1 cent ödemek nasıl bir duygu olurdu? Bu duyguyu anlamak için yeni bir sohbet platformu kuruldu. ...

AMD'nin Üst Düzey Navi Destekli Ekran Kartları Ortaya Çıktı
AMD'nin Üst Düzey Navi Destekli Ekran Kartları Ortaya Çıktı

Görünüşe göre, dün AMD Başkanı ve CEO'su Dr. Lisa Su, üst düzey 7 nm Navi destekli grafik kartlarının yolda olduğunu söyledi. Bu sayede premium grafik kartlarının gelişinin ilk...