Call of Duty: Modern Warfare Beta Tarihleri Duyuruldu

Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare’in açık beta tarihleri Activision ve Inifinity Ward tarafından açıklandı. Açık betaya sahip olacak olan oyunun çoklu oyuncu modu için de oyundaki bazı haritaları ve silahları gösteren bir tanıtım videosu yayınlandı.


Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare’in betasının çıkış tarihini duyurdu. Büyük bir CoD hayranıysanız ve beklemek istemiyorsanız ön sipariş vererek oyunun betasının erken erişimine sahip olabilirsiniz.

Normalde Call of Duty’nin beta aşaması, Eylül ayında 2 hafta sonu boyunca gerçekleştirilecekti ancak Activision’ın uzun süredir ortaklık yaptığı Sony, burada devreye girdi. Oyunun 14 ile 16 Eylül arasındaki ilk açık betası PlayStation 4’e özel olacak. Ayrıca PS4’ten erken sipariş verenler, oyunu 12 ile 13 Eylül’de de oynama şansına erişebilecekler.

Bilgisayarda ya da Xbox One’da oynayacaksanız bir sonraki hafta sonunu beklemek zorunda kalacaksınız. PS4, bilgisayar ve Xbox One için erken erişim, 19 Eylül’de başlayacak. Açık betanın ikinci hafta sonu, 23 Eylül’e kadar kullanıcılara açık olarak kalacak. Ayrıca Activision, bu aşamada oyunun çapraz platform desteğinin olacağını da onayladı.

Açık beta tarihlerine ek olarak Activison, Modern Warfare’in çoklu oyuncu moduna dair yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. Yukarıda yer alan videoda görebileceğiniz üzere fragmanda, oyundaki bazı haritalar ve oyuncuların kullanabileceği bazı silahlar tanıtıldı. Eylül ayında açık betası iki hafta sonu boyunca oyunculara açık olacak olan Call of Duty: Modern Warfare’in çıkış tarihi olarak 25 Ekim 2019 hedefleniyor.




PUBG Mobile'a Son Derece İddialı Yenilikler Geliyor
PUBG Mobile'a Son Derece İddialı Yenilikler Geliyor

PUBG Mobile’a güncellemeyle birlikte yeni Erangel 2.0 haritası ve The Walking Dead ortak çalışmalı tema geliyor. ...

Twitter, Tweet Yanıtlarını Gizleme Özelliği Test Ediyor
Twitter, Tweet Yanıtlarını Gizleme Özelliği Test Ediyor

Sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter'a iki yeni özelliğin geldiği duyuruldu. Özelliklerden bir tanesi Twitter'ın tasarımına bazı ufak dokunuşlardan ibaretken, ikincisi ise...

Microsoft, E3 2019'da Xbox'lar İçin "Bir Şeyler" Planlıyor
Microsoft, E3 2019'da Xbox'lar İçin "Bir Şeyler" Planlıyor

Microsoft'un yeni nesil oyun konsollorını beklenilenden daha erken görebiliriz. Zira şirketin yaklaşmakta olan E3 2019 için yapmış olduğu tanıtım materyali brifinginde, yeni Xbox ailesi...