iOS 13 ile Ses Kısma - Açma Ekranı Kaldırılacak

Senelerdir iPhone kullanıcılarının en çok şikayet ettiği özellik en sonunda kaldırılıyor. Ses açma - kısma ekranı artık ekranın ortasına pat diye gelmeyecek.


Apple, iPhone'da adeta kronik bir sinir bozuculuk halini alan ses açma ve kısma ekranını en sonunda kaldırıyor. Bildiğiniz gibi oyun oynarken veya video izlerken eliniz yanlışlıkla bile ses butonlarına değerse 3-4 saniye 'löp' diye ekrana bir ses ibaresi oturuyor. Hal böyleyken o 4-5 saniye hiçbir şey göremez oluyorsunuz.

Bu anlamsız dayatma, iOS 13 ile yok olmak üzere. Tipster merkezli gelen dedikoduya göre, gelecek olan karanlık mod ve birçok hata düzeltmesi ile birlikte bu kocaman HUD tarihe karışacak. Bunun yerine yine ekranın üst kısmında küçük bir ses açma kapama ikonu göreceksiniz.

Apple'ın geliştirici konferansında duyuracağı ve aynı gün deneme sürecine girecek olan iOS 13, hem birçok hata düzeltmesi içerecek hem de artık kabak tadı vermeye başlayan ses ikonu sorununa da çözüm olacak.




Vivo V2031EA’nın Tüm Özellikleri ve Görüntüleri TENAA’da Ortaya Çıkıyor
Vivo V2031EA’nın Tüm Özellikleri ve Görüntüleri TENAA’da Ortaya Çıkıyor

Vivo V2031EA teknik özellikleri ve tasarımıVivo V2031EA akıllı telefon 161 x 74.04 mm boyuta sahiğtir ve 7.73 mm kalınlığında olduğu için ince bir cihaza sahiptir. Cihaz 171,7 gram...

Swift Programlama Dili Nedir, Neler Yapılabilir?
Swift Programlama Dili Nedir, Neler Yapılabilir?

Apple’ın gittikçe büyüyen yazılım dünyasına kendi yorumu olan Swift programlama dili, günden güne popülerlik kazanıyor. Peki nedir bu Swift? Kullanım alanları nelerdir?...

Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor
Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor

Huawei, yeni EROFS adlı dosya sistemini P30 Lite, P20 Lite, Nova 3i ve Huawei Y9’a da getirmeye hazırlanıyor. ...