Samsung Galaxy A60 ve A80'nin Tanıtılacağı Yer Ortaya Çıktı

Samsung'un orta segmente hitap eden akıllı telefonlarının tanıtılacağı yerlere dair söylentiler geldi.


Güney Koreli şirket çok yakın bir tarihte yeni akıllı telefonları Galaxy A60 ve A80'i tanıtmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirketin Hindistan kolu tarafından hazırlandığı tahmin edilen ve Samsung tarafından Twitter üzerinden paylaşılan gönderide O harfinin yeşil renkte ancak diğer harflerin beyaz renkte olması büyük dikkat çekti. Tüm bu ipuçları da telefonun Hindistan'da tanıtılacağı mesajlarını verdi.

Yeşil olarak işaretlenen "O" harfinin; Infinity-O ekrana işaret ediyor olabileceği veya bunun Galaxy A60 ve Galaxy A80 akıllı telefonlarına gönderme olduğu düşünülüyor. Bir diğer düşünce ise teknoloji devi şirketin "OMG" kullanımında sadece, insanlara "Aman tanrım" dedirtecek kadar mükemmel bir ürün tanıtacağını belirtmesi.

Kızaklı kamera tasarıma sahip olan ve 29 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen Galaxy A80 için beklentilerin büyük olması da Samsung'un neden bahsi geçen fotoğrafı paylaştığını açıklar nitelikte zira cihazın yüksek performanslı kamerası hem arka kamera hem de selfie kamerası olarak kullanılabiliyor. Diğer bir yanda Galaxy A60 ise Galaxy A50'nin iyileştirilmiş modeli olarak karşımıza çıkıyor.




Çocukluk Efsanemiz Power Rangers'ın Dövüş Oyunu Geliyor
Çocukluk Efsanemiz Power Rangers'ın Dövüş Oyunu Geliyor

"Po-po Power Rangers!" müziğiyle bir neslin içine işlemiş Power Rangers efsanesinin dövüş oyunu geliştiriliyor. ...

TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında
TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında

TikTok'un sahibi olan şirket ByteDance, bir güvenlik incelemesi ile karşı karşıya kaldı. Raporlara göre ByteDance, Musical.ly isimli platformu 1 milyar dolara satın almak için onay...

Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi
Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi

Geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkan Galaxy Fold ile ilgili ekran sorunları doğrultusunda cihaz, ön satıştan geri çekildi. ...