Devil May Cry 5'in Hayatta Kalma Modu Nisan Ayında Geliyor

Fiyatıyla üzen ancak grafikleriyle yüz güldüren Devil May Cry 5, 1 Nisan'da ücretsiz bir hayatta kalma moduyla oyuncuların karşısında olacak.


8 Mart'ta oyunseverlerle buluşan Devil May Cry 5, Türkiye'deki fiyatıyla oldukça can yakmış ve tepki çekmişti. Serinin en iyi oyunu olarak nitelendirilen ve oyuncular tarafından da çok sevilen oyun için 1 Nisan'da yeni bir hayatta kalma modu sunulacak.

Bloody Palace adıyla yayınlanacak bu yeni mod, ana hikâyede olduğu gibi yine tüm karakterleri tercih etmeye izin verecek. Bloody Palace, optimizasyonu ve üst düzey grafikleriyle ilgiyi üstüne çeken Devil May Cry 5'e yeni bir soluk getirecek gibi duruyor.

Bahsi geçen hayatta kalma moduyla birlikte satışları da yükseltmeyi planlayan Capcom, umuyoruz ki oyunun Türkiye fiyatına da indirim yapar. Devil May Cry 5'in tüm platformlardaki fiyatları şu şekilde:

Steam

Standart Versiyon: 399 TL

Deluxe Versiyon: 426,60 TL

PlayStation Store

Standart Versiyon: 399 TL

Deluxe Versiyon: 469 TL

Microsoft Store (Xbox One)

Standart Versiyon: 400,50 TL

Deluxe Versiyon: 468,75 TL

Tüm bunlara ek olarak Devil May Cry 5'in sistem gereksinimlerine yukarıdaki ilgili haberden ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Sesinizden Görünüşünüzü Tahmin Edebilen Yapay Zeka
Sesinizden Görünüşünüzü Tahmin Edebilen Yapay Zeka

Yeni bir yapay zeka, ses tonunuzdan yola çıkarak nasıl göründüğünüzü tahmin ediyor. ...

Spotify, Mutlu Çiftler İçin İkili Abonelik Paketi Hazırlıyor
Spotify, Mutlu Çiftler İçin İkili Abonelik Paketi Hazırlıyor

Spotify, aile paketine ihtiyaç duymayan, bireysel pakete de servet vermek istemeyen kullanıcılar için ikili abonelik paketi test ediyor. ...

Hyundai’dan Yeni Tucson’una “Sportif” Dokunuşlar! 2021
Hyundai’dan Yeni Tucson’una “Sportif” Dokunuşlar! 2021

Yeni Hyundai Tucson, N Line donanımına sahip oluyor. Hyundai’nin 2021 Tucson modeline N Line dokunuşunun, araca hem içeride hem dışarıda daha sportif bir görünüm kazandıracağı...