Tamamen Ücretsiz Spider-Man: Far From Home VR Oyunu

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Spider-Man: Far From Home, oyun dünyasında da kendisini hissettiriyor. Filme dair küçük detayların bulunduğu tamamen ücretsiz bir sanal gerçeklik oyunu, Steam üzerinden ulaşılabilir durumda. Oyun hakkında hem üzücü hem de sevindirici bazı detaylar var.


Vizyona girdiği ilk hafta sonunda Türkiye’de en iyi Temmuz ayı açılışına imza atan Spider-Man: Far From Home, adından söz ettirmeye devam ediyor. Filmde bulunan kostümler gibi bazı detayların resmi PlayStation 4 oyununa ücretsiz olarak sunulmasıyla, aslında oyun dünyasında da etkisini hissettirdi. 

Bugünkü odak noktamız ise Sony ve Marvel’ın filmin tanıtımı için imza attığı ücretsiz bir oyun. Steam üzerinde ulaşılan bu ücretsiz Spider-Man oyununda en büyük yenilik, hayranların uzun süredir beklentisini karşılayan bir şey oldu. Oyuncular, HTC Vive ya da Oculus Rift gözlükleriyle Örümcek-Adam’ın yerine geçip New York’un Manhattan caddelerinde dolaşabiliyorlar. 

Spider-Man: Far From Home VR fragmanı:

Aslında oyunun hikâye anlamında çok fazla şey sunmadığını belirtmek gerekiyor. Zira asıl odaklanılan nokta şehirde Örümcek-Adam deneyimi. Bunun dışında dev bir robotun şehre saldırması ve onunla savaşımız işlenmiş. Ayrıca şehirdeki araçları ve insanları yöneten yapay zeka sistemlerine çok da odaklanılmamış gibi görünüyor. 

Spider-Man VR oyunu aslında ilerleyen dönemlerde gelmesi muhtemel daha büyük yapımlar için bir deneme olarak algılanabilir. Bunun dışında beklentisi yüksek olmayan hayranları tatmin edebilir. Bakalım ilerleyen dönemde, daha büyük bütçeli bir VR Spider-Man oyunuyla karşılaşacak mıyız
 




25 TL'ye 83 Saatlik Programcı Olma Kursu
25 TL'ye 83 Saatlik Programcı Olma Kursu

Galaxy S10'un Bixby Butonundaki Muhteşem Özellik
Galaxy S10'un Bixby Butonundaki Muhteşem Özellik

Samsung, Galaxy S10'un Bixby butonuna üçüncü taraf uygulama desteği getirdi. Böylece Galaxy S10'da Bixby butonuna dokunduğunuzda istediğiniz uygulamanın açılmasını sağlayabiliyorsunuz. ...

MIT'den Wi-Fi Dalgalarını Elektriğe Çeviren Cihaz
MIT'den Wi-Fi Dalgalarını Elektriğe Çeviren Cihaz

Yeni bir cihaz, Wi-Fi sinyallerini kullanılabilir elektrik enerjisine dönüştürmeyi başardı. ...