Huawei, 8 Yeni Modele EMUI 10 Beta Sürümü Yayınladı

Huawei, EMUI 10 Beta desteği Çin sınırlarını aşarak Türkiye'nin de aralarında bulunduğu yeni ülkelere açıldı. Bununla birlikte 8 yeni Huawei modeli daha EMUI 10 beta sürümüne kavuşmuş oldu.


Huawei'nin EMUI 10 açık beta programı, Çin'de bir süredir aktifti. Şirket artık beta kullanıcı testini Türkiye'nin de dahil olduğu yeni ülkelere genişletti ve 8 yeni telefona daha destek getirdi. Bugünden itibaren Mate 20 serisi, P30 lite, Nova 5T ve P Smart 2019 modellerine sahip olan kullanıcılar, yeni EMUI özelliklerini test edebilecek.

EMUI 10, cihazların kullanıcı arayüzü deneyimini adeta baştan yaratıyor. Arayüzde öne çıkan ilk değişiklik, Ayarlar kısmında göze çarpıyor. Eskiden uzun bir liste şeklinde kullanıcılara sunulan Ayarlar kısmı, aradığınızı kolayca bulmanıza yönelik bir tasarımla karşınıza çıkıyor. İkinci büyük değişiklik ise bildirim panelinde kullanıcıları karşılıyor. Yeni bildirim paneli, dairesel ikonlara ve animasyonlu geçişlere sahip bildirim simgelerine sahip.

Yeni arayüzle kullanıma sunulan Gelişmiş Karanlık Mod, Android 10'un dahili karanlık modundan biraz daha farklı. Gelişmiş Karanlık Mod aktif edildiğinde yalnızca sistem uygulamaları değil, cihazdaki tüm uygulamalar karanlık moda geçiyor. Tüm bunların yanı sıra modlar arası geçiş özelliğinde, deklanşör düğmesinde, gece modunda ve yakınlaştırmada yapılan görsel değişiklikler de göze çarpıyor. EMUI 10 görsel yeniliklerin yanı sıra performans ve hız iyileştirmeleri sunuyor.

Huawei EMUI 10 açık beta

EMUI 10 Beta alan yeni Huawei akıllı telefonlar:

  • Mate 20
  • Mate 20 Lite
  • Mate 20 Pro
  • Mate 20 X
  • P30 Lite
  • Nova 5T
  • P Smart 2019
  • P Smart+ 2019

EMUI 10 Beta ayrıca yeni bölgelere de açıldı. Almanya, Belçika, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Norveç, Portekiz, Polonya, Sırbistan, Slovenya ve Türkiye'deki kullanıcılar, yeni arayüzü deneyimleyebilecekler. Ülkemizden beta kullanıcı testine katılmak isteyen kullanıcılar, indirme sayfasına buradan ulaşabilirler.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




En iyi arama kaydetme uygulamaları - Android 2020
En iyi arama kaydetme uygulamaları - Android 2020

Android arama kaydetme uygulamaları, akıllı telefonlarla yaptığınız görüşmelerinizi kaydetmek için oldukça işiniAndroid arama kaydetme uygulamaları, akıllı telefonlarla yaptığınız...

Samsung Galaxy M31 Prime vs Motorola One Fusion + vs Realme 6 Pro: Özellikler Karşılaştırması 2020
Samsung Galaxy M31 Prime vs Motorola One Fusion + vs Realme 6 Pro: Özellikler Karşılaştırması 2020

Motorola One Fusion +, Samsung Galaxy M31 Prime ve Realme 6 Pro karşılaştırması Motorola One Fusion + Samsung Galaxy M31 Prime Realme 6 Pro BOYUTLAR VE AĞIRLIK 162,9 x 76,4 x 9,6 mm,...

Coolpad Cool 3 Duyuruldu - Fiyatı ve Özellikleri
Coolpad Cool 3 Duyuruldu - Fiyatı ve Özellikleri

Bütçe dostu telefon isteyenlerin havada kapacağı Coolpad Cool 3, damla çentikli tasarımı ve Android Pie işletim sistemi ile tanıtıldı. ...