Xiaomi MIUI 11 ile Birlikte Aile Paylaşımı Özelliği Gelecek

Xiaomi’nin arayüz güncellemesi ile gelecek MIUI 11’in detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirket, bu güncelleme ile birlikte telefonlarına Aile Paylaşımı özelliğini getirecek. Bu özellik diğer Android cihazları ve iOS cihazları ile de çalışabilecek.


Xiaomi’nin yakında cihazlarına yayınlayacakları MIUI 11 güncellemesinin detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta güncelleme ile gelecek iki özellik görmüştük: Çocuk Alanı ve Deprem Uyarısı. Şimdi tanıtılan yeni özellik ise iOS platformundan da alışık olduğumuz Aile Paylaşımı özelliği.

MIUI 11

Bu özellik, Apple’ın iOS cihazları için halihazırda kullandığı bir özellikti. Xiaomi’nin getireceği özellik de aslında aynı amaca hizmet edecek. Aile Paylaşımı özelliği, ailenizle aranızda güvenli ve hızlı bir şekilde bilgi paylaşabilmeniz için telefonlara getirilen bir özellik. Xiaomi’nin özelliğini Apple’dan ayıran en önemli detay ise neredeyse bütün platformlarla çalışabilmesi.

Android ve iOS platformları ile birlikte çalışabiliyor

Apple’ın kendi cihazları için hizmete açtığı Aile Paylaşımı özelliği, yalnızca iPhone veya MacOS platformuna sahip cihazlara bağlanabiliyordu, yani ailenizdeki herkesin iPhone sahibi olması şarttı ancak Xiaomi bu olayı zorunlu kılmıyor ve Aile Paylaşımı özelliğini Android ve iOS ile birlikte çalıştırabiliyor.

Yeni MIUI 11 güncellemesi 24 Eylül’de Xiaomi’nin Çin’de yapacağı etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Şirket aynı zamanda Mi MIX Alpha ve Mi 9 Pro 5G akıllı telefonlarını da bu etkinlikte tanıtmayı planlıyor.




Windows 10 Daha Çok Tercih Ediliyor
Windows 10 Daha Çok Tercih Ediliyor

Windows 10, uzun bir süredir rekabet ettiği Windows 7 karşısında az farkla öne geçti. ...

New Godzilla vs Kong fragmanı çağlar için destansı bir hesaplaşma vaat ediyor 2021
New Godzilla vs Kong fragmanı çağlar için destansı bir hesaplaşma vaat ediyor 2021

Bu beklemeye değer bir kavga et. Godzilla vs Kong, Mart ayında HBO Max’te çıkıyor ve şimdi ilk fragman sayesinde baş parmağıyla ayak parmağındaki iki ikonik deve yeni bir bakışımız...

iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra: Özellik Karşılaştırması 2021
iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra: Özellik Karşılaştırması 2021

iPhone 12 Pro Max ve Samsung Galaxy S21 Ultra, Apple ve Samsung tarafından en iyinin en iyisidir. Şu anda, tüm akıllı telefon pazarındaki en iyi iki markadan daha iyi bir telefon...