Google Pixel 4’ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

12 Haziran’da Google, Pixel 4 ile ilgili yüksek çözünürlükteki görüntüleri resmi olarak yayınlamıştı. Bundan günler sonra, 9to5Google’da Pixel 4’ün iki tane resmi olmayan görüntüsü ortaya çıktı.


Resmi olarak yayınlanan görüntülerden sadece birkaç gün sonra, Pixel 4’ün biri tarafından halka açık alanlarda kullanıldığını gösteren iki fotoğraf daha yayınlandı. Telefon, iki fotoğrafta da siyah bir kılıfla kaplanmış ancak kare kamera bloğu açık bir şekilde görülebiliyor. 

Pixel 4’ün resmi tasarımını zaten biliyoruz, yayınlanan son fotoğraflar da telefonun gelecekteki belirsizliği hakkındaki spekülasyonları kaldıracak nitelikte. Görüntülerde gördüğümüz kadarıyla telefon, kullanıcının elinde oldukça büyük görünüyor. Bu da telefonun bir XL modelinin olabileceğini gösteriyor olabilir. 

Telefon hakkında henüz resmi bir detay veya bir açıklama yok. Google, resmi görüntüleri Twitter üzerinde “Neler yapabileceğini görene kadar bekleyin” yazısıyla paylaşmıştı. Elimizde yalnızca görüntüler olduğundan dolayı, Google’ın da söylediği gibi şu anda yalnızca beklememiz gerekiyor. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Messenger'ı Facebook Hesabı Olmadan Nasıl Kullanabiliriz?
Messenger'ı Facebook Hesabı Olmadan Nasıl Kullanabiliriz?

Dünya çapında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan Messenger, Facebook hesabı olmadan kullanılmadığı "sanıldığı" için birçok kullanıcı sadece mesajlaşma...

Spotify’a Sınıflandırma Özelliği Geldi! 2021
Spotify’a Sınıflandırma Özelliği Geldi! 2021

En popüler dijital müzik servislerinden biri olan Spotify’ın, pazarda kuvvetli rakipleri var. Apple Music ve Deezer gibi diğer platformlarla rekabet edebilmek için daimi yeni özellikler...

Çin'de Erişime Kapatılan Bing Yeniden Hizmete Girdi
Çin'de Erişime Kapatılan Bing Yeniden Hizmete Girdi

ABD ile Çin'in teknoloji alanındaki restleşmenin bir sonucu olarak yasaklanan Microsoft Bing, Çin'de yeniden devreye girdi. ...