Huawei: Katlanabilir Telefonlar Diğer Telefonları Geçebilir

Huawei, katlanabilir telefonu Mate X için birçok olumlu geri dönüş aldı. Sizce katlanabilir telefonlar akıllı telefon sektöründe nasıl bir yer edinecek?


Amiral gemilerinde kullandığı kameralarıyla ve geçtiğimiz günlerde tanıttığı katlanabilir telefonu Mate X ile teknoloji dünyasının gündemine oturan Huawei, katlanabilir telefonların diğer akıllı telefonların önüne geçeceğini düşünüyor.

Birçok kişiye ve bize göre bu düşüncenin savunulması için şimdilik erken. Huawei'nin Mate X'e fazlasıyla güveniyor olması doğal fakat birçok teknoloji devinin bulunduğu bir sektör adına bir iddiada bulunmak riskli gibi görünüyor. Bu konunun açılış kaynağı olan Mate X hakkında konuşan Huawei "Mate X'in yaygın bir şekilde satılacağına inanıyoruz" dedi.

Huawei'nin dışında Samsung da katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor ancak büyük bir kesim Galaxy Fold'u Mate X'in aşağısında görüyor. Bunun sebebi, Mate X'in Galaxy Fold'a göre daha ergonomik ve kullanışlı olması olabilir.

Katlanabilir akıllı telefonların gelecekte nasıl bir yer edineceğini hep birlikte göreceğiz. O zamana kadar ne dersek anlamsız. Katlanabilir telefonların geleceği hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




VAIO, 18 Şubat’ta yeni bir Z serisi lansmanını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı 2021
VAIO, 18 Şubat’ta yeni bir Z serisi lansmanını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı 2021

Dizüstü bilgisayar markası VAIO , Pazartesi günü 18 Şubat’ta bir medya toplantısı tertip edeceğini belirten bir poster yayınladı. Konferans 12: 00-14: 00 GMT + 8 arasında yapılacak...

Apple, Akıllı Telefon Pazarında Oppo'nun Gerisinde Kaldı
Apple, Akıllı Telefon Pazarında Oppo'nun Gerisinde Kaldı

Bağımsız bir veri paylaşım platformu, 2019 yılının ikinci çeyreği için dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri listesini yayımladı. Yayımlanan listede Apple'ın iPhone...

Microsoft'un Yeni Edge Tarayıcısı Ortaya Çıktı
Microsoft'un Yeni Edge Tarayıcısı Ortaya Çıktı

İnternet tarayıcıları konusunda hedeflenen düzeye bir türlü ulaşamayan Microsoft’un Chromium tabanlı Edge tarayıcısının ekran görüntüleri ortaya çıktı. ...