YouTuber Shirley Curry, The Elder Scrolls: VI'da Yer Alacak

"Skyrim'in Büyükannesi" lakabıyla tanınan 82 yaşındaki YouTuber Shirley Curry için iyi haber geldi. Curry, The Elder Scrolls: VI'da NPC olarak yer alacak.


YouTube dünyasının en yaşlı içerik üreticilerinden biri olan ve çektiği The Elder Scrolls V: Skyrim videolarıyla ünlenen Shirley Curry, The Elder Scrolls: VI'da yer alacak.

Shirley Curry, 82 yaşında bir YouTube içerik üreticisi ve güncel olarak 487.000 abonesi bulunuyor. Çektiği Skyrim videolarıyla ünlenen ve büyük kitle edinen Curry, "Skyrim'in Büyükannesi" olarak tanınıyor.

Curry'nin seriye olan ilgisini ve emeğini göz ardı etmek istemeyen Bethesda, The Elder Scrolls serisinin 25'inci yılına özel yaptığı yayında Shirley Curry'nin The Elder Scrolls: VI'da NPC olarak yer alacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl Curry'nin oyuna eklenmesi için büyük bir imza kampanyası başlatılmıştı ve binlerce imza toplanmıştı. Nihayet beklenen oldu ve Bethesda güzel haberi duyurdu.

Konuyla ilgili konuşan Shirley Curry, "Bu benim için çok şey ifade ediyor, çünkü; gelecekteki Elder Scrolls oyunlarında insanların benim karakterimle oynadığını bilmek beni mutlu eder" dedi. Şimdiden oyun için çalışmalara başlayan Shirley Curry'nin stüdyodaki bazı görüntülerine 25'inci yıl kutlama videosunda yer verildi. The Elder Scrolls'un 25'inci yıl için özel hazırlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

(Shirley Curry'nin yer aldığı kısım; 8:40)

Shirley Curry'nin YouTube kanalına bu bağlantıdan göz atabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




MIT, Wi-Fi Ağlarında Çığır Açacak Bir Özellik Geliştirdi
MIT, Wi-Fi Ağlarında Çığır Açacak Bir Özellik Geliştirdi

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde bulunan araştırmacılar, Wi-Fi ağlarına fazla kişinin bağlanması sonucunda ortaya çıkabilecek yavaşlamalar için bir çözüm üretti. Bant...

Exxen, Ios’tan Sonra Android Cihazlara Geldi 2021
Exxen, Ios’tan Sonra Android Cihazlara Geldi 2021

Yeni yılla dijital yayıncılık maceranına adım atan yerli platform Exxen çıkışı ile beraber tenkit oklarının odağı haline geldi. Ücret ve sistemsel meselelerin yanı sıra, TV ve...