"Bir Marvel vs DC Oyunu Geliştirmek İstiyoruz"

Mortal Kombat serisini yaratan NetherRealm Studios'un kurucusu Ed Boon, bir Marvel dövüş oyunu ya da çok daha havalı olacak bir Marvel vs DC oyunu geliştirmek istediklerini duyurdu.


Oyun dünyasının en ikonik oyunlarından biri olan Mortal Kombat serisinin arkasındaki isim olan Ed Boon, Game Informer ile gerçekleştirdiği röportajda hem Marvel hem de DC hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Sahip olduğu NetherRealm Studios ile Mortal Kombat serisini hayata geçiren ve DC karakterlerinin yer aldığı Injustice oyunlarının da geliştiricileri arasında yer alan Ed Boon, bir Marvel vs DC oyununun mümkün olabileceğini belirtti.

Marvel karakterlerinin yer alacağı bir ‘dövüş’ oyunu için Marvel ile görüşme yapıp yapmadığının sorulması üzerinde ‘Evet, yaptım’ diyen Boon, bu konuda şu an için konuşmaması gerektiğini belirtti. Bir Marvel oyunu geliştirmek için heyecanlı olup olmadığının sorulması üzerine ‘Evet, kesinlikle’ yanıtını veren Boon, ‘Bir Marvel dövüş oyunu yapmayı ya da Marvel vs DC dövüş oyunu geliştirmeyi çok isteriz’ dedi.

Şu sıralar Mortal Kombat 11 ile ilgilenen NetherRealm Studios’un Warner Bros. Interactive Entertainment’ın alt kuruluşu olduğunu düşünürsek şirketin bir DC oyunu geliştirmesinin olası olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Marvel de böylesine heyecan verici bir ortaklığı kabul ederse Supermen vs Captain Marvel ya da Batman vs Iron Man gibi muhteşem karşılaşmalar görebiliriz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Sahte İlaçların Kontrolü İçin Mobil Uygulama Geliştirildi
Sahte İlaçların Kontrolü İçin Mobil Uygulama Geliştirildi

Son dönemde ilaç adıyla satılan sahte ürünlerin sayısındaki artış, Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdi. ...

Dünyanın İlk E-Spor Odaklı Sanal Gerçeklik Oyunu: AFTER-H
Dünyanın İlk E-Spor Odaklı Sanal Gerçeklik Oyunu: AFTER-H

SmartVR isimli bir şirket tarafından geliştirilen "AFTER-H", e-spor odaklı ve sadece sanal gerçeklik desteği olan ekipmanlarla oynanabilen bir oyun olarak hazırlandı. AFTER-H, 23 Eylül...

Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri ortaya çıkan Samsung Galaxy A50'ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. ...