Samsung Galaxy S10, Kripto Paralara Özel Depolamaya Sahip

Bizzat Samsung tarafından açıklanan özelliğe göre Galaxy S10, blok zinciri anahtarları için özel bir güvenli depolama birimine sahip.


Samsung, 2019 yılının en popüler akıllı telefonlarından biri olacak Galaxy S10’u resmen tanıttı. Bir akıllı telefonun popüler olması için şık olması, performanslı olması, uzun bir pil ömrü sunması önemlidir. Fakat bir telefon ‘en’ olmak istiyorsa günün trendlerini de muhakkak takip etmelidir.

Bunun farkında olan Samsung, günümüz trendlerine ayak uydurdu ve Galaxy S10’un içinde blok zinciri servisleri için şahsi anahtarlar barındıran özel bir güvenli depolama birimi ekledi. Daha basit açıklamak gerekirse Galaxy S10’un içinde kripto para anahtarlarınızı saklayabileceğiniz özel bir depolama birimi bulunuyor.

Galaxy S10 lansmanı öncesinde cihazın kripto para birimi cüzdanları ve DApp’ler için destek sunacağı yönünde pek çok söylenti bulunuyordu. Hatta sızıntı belgelerin gösterdiği cihazın destekleyeceği kripto para listesinde Ethereum (ETH) cüzdanı seçeneği dahi bulunuyordu. Fakat Samsung, lansman sırasında herhangi bir kripto para biriminin adını geçirmedi.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Kendi 'Siteciğinizi' Ücretsiz Kurabileceğiniz Site: 1MB
Kendi 'Siteciğinizi' Ücretsiz Kurabileceğiniz Site: 1MB

Kodlama yapanların kendi kişisel sitelerini kurup barındırmaları için ücretsiz bir site var: 1MB ...

Mortal Kombat 11'de Yer Alacak Yeni Karakter Belli Oldu
Mortal Kombat 11'de Yer Alacak Yeni Karakter Belli Oldu

Kolların, kafaların kopacağı Mortal Kombat 11'e geleceği belli olan son karakter Kano oldu. ...

Marvel’s Avengers Yapımcılarından Yeni Karakter Açıklaması
Marvel’s Avengers Yapımcılarından Yeni Karakter Açıklaması

Crystal Dynamics şu anda Marvel’s Avengers oyunu üzerinde çalışmalarına devam ediyor. 80 yıllık Marvel tarihinden beslenen yapımcıların esinlenebileceği çok karakter var. Bu...