Google, ARCore Uygulamasını Destekleyen Cihazları Artırdı

Google'ın artırılmış gerçeklik üzerine yoğunlaşan uygulaması ARCore, uygulamayı destekleyen cihazlar listesini her geçtiğimiz gün genişletmeye devam ediyor.


Android işletim sistemini kullanan cihazların sayısının bir hayli fazla olduğunu düşünecek olursanız Google’ın ARCore uygulamasını destekleyen cihaz sayısını artırma konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini söyleyebiliriz. Her hafta uygulamayı destekleyen cihazlar listesine yeni cihazları ekleyen Google, geçtiğimiz haftalarda Honor V20, Huawei Nova 4, Moto G7 serisi, Oppo R17 Pro ve Vivo NEX Dual Display Edition’ı eklemişti.

Bu hafta bu listeye Moto One serisi, Nokia 8.1 ve daha birçoğu dahil oldu. Google’ın hâlâ listeye birçok telefonu daha eklemesi gerekiyor ancak Google’ın da bu konu üzerine düştüğünü belirtmekte fayda var.

Görsel tasarım ve artırılmış gerçeklikle uğraşan insanlar için önemli özelliklere sahip olan uygulama, bu alanda birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Son gelen güncellemesinde birçok özelliği de beraberinde getiren uygulama ile 3B efektler eklemenin yanı sıra hareketli maske ve yapay şapka gibi unsurlar da sanal olarak kullanıcılara eklenebilecek.

Google ARCore uygulamasını destekleyen tüm cihazları merak edenler bağlantıya tıklayarak listenin tamamına ulaşabilir.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Mozilla, Yeni Firefox Güncellemesini Yayınladı
Mozilla, Yeni Firefox Güncellemesini Yayınladı

Firefox’un son yayınlanan güncellemesi Firefox 69.0.2, bazı Windows 10 kullanıcıları tarafından indirilememişti. Mozilla, Firefox’un son sürümünün açık olan ebeveyn kontrol...

E-Spor Dünyasına Girmenizi Sağlayacak 10 Oyun
E-Spor Dünyasına Girmenizi Sağlayacak 10 Oyun

Çevrimiçi ortamda oynanan oyunlar, zamanla daha eğlenceli ve çekişmeli hâle geldiler. Artık yepyeni bir sektör, yepyeni bir spor dalı var. Bugün, o dünyaya adım atma imkanı sunan 10...

Cortana, Ofisler İçin Daha Kullanışlı Hale Gelecek
Cortana, Ofisler İçin Daha Kullanışlı Hale Gelecek

Microsoft, yapay zekâ asistanı Cortana'yı yaptığı değişiklerle bir adım öteye taşıyacak. ...