Epic Games'ten 39 TL'lik Ücretsiz Oyun Fırsatı

Steam'e rakip olduktan sonra büyük bir atılım gerçekleştiren Epic Games, şimdi de JackBox Party Pack'i ücretsiz veriyor.


Steam'e yüzdelik pay vermek istemeyerek oyun dünyasındaki 'kütüphane' deryasına dalan Epic Games, geçtiğimiz aylardan beri hediye ettiği oyunlara bir yenisini ekledi. JackBox Party Pack, Steam'de 39 TL'ye satılmasına rağmen ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyuna nasıl sahip olursunuz?

Tek yapmanız gereken Epic Games'in resmi 'client' sayfasına gitmek. Burada ilgili dosyayı buraya tıklayarak indirdikten sonra kullanıcı hesabınız varsa giriş yapmanız, yoksa hesap yaratmanız gerekiyor.

Sonrasında oyun ücretli olunca dahi sizin hesabınızda ve kütüphanenizde yer alıyor olacak. Oyunun neye benzediğini merak edenler, hemen aşağıdaki oynanış videosunu izleyebilirler.




A101 ve BİM'de Satışa Sunulacak İndirimli Akıllı Telefonlar
A101 ve BİM'de Satışa Sunulacak İndirimli Akıllı Telefonlar

Teknolojik cihazları daha uygun fiyattan tüketiciye sunması ile bilinen A101 ve BİM’de, önümüzdeki hafta içerisinde birer adet akıllı telefon indirime girecek. ...

Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi
Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi

Geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkan Galaxy Fold ile ilgili ekran sorunları doğrultusunda cihaz, ön satıştan geri çekildi. ...

Youtube Music, Android Auto Desteğine Kavuştu
Youtube Music, Android Auto Desteğine Kavuştu

YouTube Müzik, uzun süredir beklenen Android Auto desteğine kavuştu. Başından beri YouTube...